spot_img

Sainz: «Ας γελάνε όσο θέλουνε»

Ο Carlos Sainz δήλωσε πως δεν τον ενοχλούν τα “memes” που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την μετακίνηση του στην Ferrari.

O Ισπανός θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην McLaren, καθώς από το 2021 θα ντυθεί στα κόκκινα. Ως οδηγός της Scuderia θα αντικαταστήσει τον Sebastian Vettel και θα πλαισιώσει τον Charles Leclerc. H μετακίνηση του όμως, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι αυτή που θα περίμενε.

Η απόδοση της Ferrari στο 2020 είναι αρκετά απογοητευτική και στη βαθμολογία κρατιέται στην 6η θέση. Η μάχη για την 3η θέση φαίνεται πως δεν είναι ρεαλιστικός στόχος με την υπάρχουσα αγωνιστική κατάσταση. Όμως, όπως και με κάθε γεγονός στην F1, υπάρχουν τα αντίστοιχα memes για την Scuderia που κυκλοφορούν στα social media.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 5 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η απόδοση της Ferrari έχει δώσει πάτημα για τη δημιουργία πολλών memes, με τα οποία ο Sainz γελάει όπως δήλωσε ο ίδιος.

Πιστεύω πως όλα αυτά είναι πολύ αστεία, πολύ διασκεδαστικά. Ειλικρινά, μπορεί ο κόσμος να γελάει όσο θέλει. Ο κόσμος έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και δημιουργεί τα αστεία αυτά. Μερικά είναι πολύ αστείες ιδέες και γελάω κι εγώ επίσης. Όταν τα αστεία αυτά είναι για εμένα ή για άλλους οδηγούς, είμαι ο πρώτος που γελάω. Τα απολαμβάνω. Δεν σημαίνει όμως πως έχουν δίκιο ή άδικο. Είναι απλά αστεία. Τουλάχιστον αυτός είναι ο σκοπός τους, οπότε καλά κάνουν.

Ο Ισπανός διεκδίκησε φέτος τη νίκη στην Ιταλία, αλλά ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 2η θέση. Προς το παρόν, όπως τονίζει και ο ίδιος, είναι αφοσιωμένος στην McLaren. Όμως, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν, θα επικεντρωθεί στην Ferrari, μετακομίζοντας στην Ιταλία.

Εσείς πως περιμένετε την απόδοση του Sainz στην Ferrari τα επόμενα χρόνια;

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Ρωσίας και σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles