spot_img

Sainz: Θα δώσω τα πάντα για τη νίκη»

Ο Carlos Sainz μίλησε μετά την κατάκτηση της pole position στη Μόντσα για την ανάγκη που έχει να κρατηθεί πρώτος για να φτάσει στη νίκη.

Την πρώτη του φετινή και τέταρτη pole position στην καριέρα του στη Formula 1 πήρε στην Μόντσα ο Carlos Sainz. Ο 29χρονος οδηγός της Scuderia Ferrari έδωσε στους τιφόζι έναν λόγο να πανηγυρίσουν, σε μία δύσκολη χρονιά για την ιταλική ομάδα.

«Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν γεμάτες ένταση, ειδικά η τρίτη περίοδος. Και οι τρεις μας (σ.σ. μαζί με Leclerc, Verstappen) διεκδικήσαμε την pole position, οδηγούσαμε στο όριο. Στον τελευταίο γύρο ήξερα ότι μπορούσα να βελτιώσω το χρόνο μου στην Ασκάρι και την Παραμπόλικα. Και η προσπάθειά μου απέδωσε. Πραγματικά πίεσα πολύ στον τελευταίο μου γύρο».

Ο Sainz αναφέρθηκε στον αγώνα και τις δυσκολίες που κρύβει.

«Ο πρώτος μου στόχος είναι να βρεθώ την Κυριακή στο βάθρο. Αύριο θα δώσω ό,τι έχω για να κρατηθώ στην πρώτη θέση. Να κάνουμε μία καλή εκκίνηση και ένα καλό πρώτο στιντ, ώστε να δούμε αν μπορούμε να μονομαχήσουμε με τον Max. Συνήθως στα μεγάλα στιντ είναι ταχύτερος, όμως θα δώσω τα πάντα».

Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί στην παρουσία των Ιταλών φιλάθλων μέσα και γύρω από την πίστα της Μόντσα.

«Μόλις ολοκλήρωσα την προσπάθειά μου, βγήκα από το μονοθέσιο και είδα τον κόσμο, ανατρίχιασα. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Παντού, στο ξενοδοχείο, φθάνοντας στην πίστα, όπου πάμε. Το καλύτερο συναίσθημα που μπορείς να έχεις ως οδηγός και αθλητής».

Ακούστε το νέο μας podcast για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles