spot_img

Senna, ο θρύλος είδωλο για τον Hamilton

Ο Lewis Hamilton μιλάει για το πρότυπό του, Ayrton Senna, καθώς και την κοινή τους μάχη εναντίον των δυσκολιών του συστήματος.

Μέχρι και σήμερα ο Βραζιλιάνος θεωρείται από πολλούς ως ο πιο ταλαντούχος οδηγός όλων των εποχών. Από άλλους πάλι έχει χαρακτηριστεί ως ο βασιλιάς του βρεγμένου οδοστρώματος. Δίχως αμφιβολία, ο Senna αποτελεί ένα παράδειγμα για πολλούς οδηγούς, συμπεριλαμβανομένου του Hamilton.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 2 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Για τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή όμως, αποτέλεσε την έμπνευση μιας λαμπρής καριέρας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Τα πάντα γύρω του με ενέπνεαν. Ο τρόπος που οδηγούσε, τα χρώματα στο κράνος του, οι νίκες της καριέρας του, αλλά κυρίως το πάθος με το οποίο μιλούσε για το άθλημα. Επίσης, και εκείνος ήρθε αντιμέτωπος με ένα σύστημα που δεν ήταν πάντα καλοσυνάτο. Κάτι το οποίο έχω βιώσει και εγώ στην καριέρα μου, αν και για διαφορετικούς λόγους.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes μάχεται για τη νίκη τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Το κίνημα «Black Lives Matter» έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Τα συναισθήματα που με κατέκλυσαν, όταν έμαθα για την δολοφονία του George Floyd στις ΗΠΑ, μου θύμισαν πως και εγώ στο παρελθόν έχω βιώσει ένα μικρό κομμάτι αυτής της βιαιότητας με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό μου έδωσε μεγάλο κίνητρο να εκτοξεύσω την απόδοσή μου. Τα έδωσα όλα για τη νίκη και δεν θα σταματήσω να παλεύω για την δικαιοσύνη και τις κοινωνικές προκαταλήψεις. Βάζοντας τα θέματα αυτά στο επίκεντρο της προσοχής μου, πήρα περισσότερη δύναμη και μια επιπλέον ώθηση όταν αγωνίζομαι εντός πίστας. Δεν είναι μόνο η νίκη το σημαντικό, αλλά να πετύχεις έναν θρίαμβο που θα έχει μεγαλύτερη απήχηση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε μια σεζόν όπου ο Lewis έσπαγε ρεκόρ δίχως έλεος, άφηνε ολοένα και μικρότερα περιθώρια ακόμα και στους πιο αυστηρούς του κριτές. Ένα πανίσχυρο μονοθέσιο είναι ανώφελο, εάν πίσω του δεν βρίσκεται ένας οδηγός μου μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο την ισχύ του.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας, τον τελευταίο Φιλικό Αγώνα του automotonews, πριν το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles