spot_img

Σταθερή και ανοδική πορεία για την Ferrari

Ο Mattia Binotto μίλησε για το GP Ισπανίας και την ανοδική πορεία της ομάδας της Ferrari, έχοντας ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.

Το ιταλικό εργοστάσιο είχε το πάνω χέρι σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του midfield, με τους δυο οδηγούς να τερματίζουν εντός βαθμολογικής δεκάδας. Στην πίστα Circuit de Barcelona-Catalunya, η στρατηγική και διαχείριση των ελαστικών αποδείχθηκε το κλειδί για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Red Bull: Αναμένονται ακόμη περισσότερες αναβαθμίσεις

Ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την έκβαση του αγώνα.

Φέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα την Κυριακή και με τους βαθμούς κλείσαμε περισσότερο τη διαφορά με τους προπορευόμενούς μας. Αυτός ήταν άλλωστε και ο βασικός μας στόχος αυτό το τριήμερο. Πιστεύω έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά σε σχέση με το 2020. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μέχρι να επιστρέψουμε στην κορυφή, αλλά με χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπω τη βελτίωσή μας στην πίστα.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1 από το Άμπου Ντάμπι.

Η Ferrari ήδη από την αρχή του τριημέρου έδειχνε να βρίσκεται σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Μονεγάσκος οδηγός εκκίνησε από την 4η θέση του grid και στον πρώτο γύρο κατάφερε να προσπεράσει τον Valtteri Bottas. Αν και δεν κατάφερε να παραμείνει στην τρίτη θέση, απέδειξε πως η SF21 μπορεί σαφέστατα να οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα.

Ο Charles έκανε ένα καταπληκτικό αγώνα. Ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός από το ξεκίνημα, διαχειρίστηκε καλά τα ελαστικά του κάτι στο οποίο δουλεύουμε εδώ και καιρό μαζί του. Ο Carlos αν και έχασε κάποιες θέσεις στην εκκίνηση, που του κόστισε στο τέλος, δεν το έβαλε κάτω. Το πάλεψε και κέρδισε πίσω αρκετές θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 11 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Οι δυο οδηγοί έχουν προσφέρει βαθμούς στην ομάδα σε σχεδόν όλους μέχρι τώρα τους αγώνες της σεζόν. Στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, η Ferrari βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την McLaren και στοχεύουν στην διεκδίκηση βάθρου μέχρι το τέλος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Ακούστε σήμερα στις 21:00μμ την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ισπανίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles