spot_img

Στη δημοσιότητα το onboard του Verstappen (vid)

H Formula 1 έδωσε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο από το onboard του Max Verstappen στη μάχη του με τον Lewis Hamilton που είχε εξαφανιστεί κατά τη ιδάρκεια του αγώνα.

Το GP Βραζιλίας θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο ανατρεπτικούς αγώνες στην ιστορία της Formula 1. Η επιστροφή του Lewis Hamilton στην κορυφή έπειτα από τον αποκλεισμό του στις κατατακτήριες και τη θέση 10 στην εκκίνηση του Grand Prix είναι κάτι το αξιοσημείτο. Επιπλέον, η μάχη ανάμεσα στον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τον Max Verstappen κατά τη διάρκεια του αγώνα έδωσε άπλετες στιγμές δράσης.

Διαβάστε επίσης: Ο Hamilton απολαμβάνει τη μάχη με τον Verstappen

Ιδιαίτερα στον 48ο γύρο, ο Hamilton επιτέθηκε από την εξωτερική στη στροφή 4, με τον Verstappen να ωθεί και τους δύο εκτός πίστας, παραμένωντας στην κορυφή. Το συμβάν σημειώθηκε από τον Διευθυντή Αγώνα, Michael Massi, όμως οι αγωνοδίκες δεν μπήκαν καν στον κόπο να το εξετάσουν.

Ακούστε απόψε στις 21:00την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Βραζιλίας.

Δύο ημέρες μετά τον αγώνα, η Formula 1 έδωσε στη δημοσιότητα το onboard του Verstappen από τον 48ο γύρο. Από το βίντεο βλέπουμε τον Ολλανδό να φρενάρει πολύ αργά για τη στροφή 4 όντας σχεδόν ένα μονοθέσιο πίσω από τον Hamilton. Επιπλέον, ο οδηγός της Red Bull Racing στρίβει πολύ λίγο το τιμόνι ενώ όσο πλησιάζει στο εξωτερικό σημείο της πίστας, αυξάνει την κλίση του. Παράλληλα, πατάει τέρμα το γκάζι ώστε να παραμείνει μπροστά.

Το γεγονός πως δεν υπήρχε το βίντεο διαθέσιμο στους αγωνοδίκες προκαλεί έντονα ερωτιματικά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται η Mercedes να ζητήσει επανεξέταση του συμβάντος, όπως έκανε η Red Bull για την επαφή Verstappen-Hamilton στo Silverstone, ενώ επανεξέταση ποινής έχει ζητήσει φέτος και η Alfa Romeo. Σε περίπτωση που ο Verstappen δεχθεί ποινή 5 δευτ. για παράδειγμα, θα πέσει στην 3η θέση στα τελικά αποτελέσματα του GP Βραζιλίας και η διαφορά θα πέσει στους 11 βαθμούς.

Δείτε το επίμαχο βίντεο με το onboard του Verstappen.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles