spot_img

Στη δημοσιότητα trailer για το ντοκιμαντέρ του Schumacher (vid)

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για το ερχόμενο ντοκιμαντέρ που αφορά τον 7-φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher.

Στο βίντεο βλέπουμε δηλώσεις από την οικογένεια του Γερμανού, αλλά και του συμπατριώτη Sebastian Vettel.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα στην Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Schumacher”, που ανακοινώθηκε αρχικά μέσα στον Ιούλιο, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου. Το περιεχόμενό του θα αφορά την επιτυχία του Michael Schumacher στις πίστες, αλλά και τη ζωή του εκτός Formula 1, με την πλήρη υποστήριξη της οικογένειάς του.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Το τρέιλερ έχει αποσπάσματα από συνεντεύξεις του πατέρα του Michael Schumacher, της γυναίκας του αλλά και των δύο παιδιών του, το ένα από τα οποία είναι ο τωρινός οδηγός της Haas, Mick Schumacher. Ο γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή δηλώνει χαρακτηριστικά:

Όποτε τον κοιτάζω, λέω μέσα μου «θέλω να γίνω σαν κι αυτόν».

Το τρέιλερ δείχνει και τον οδηγό της Aston Martin, Sebastian Vettel, να μιλάει για τον Michael Schumacher. Ο 4-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει δηλώσει πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του Schumacher, όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

Το ντοκιμαντέρ “Schumacher” αποτελεί την τελευταία ενασχόληση του Netflix με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς ντοκιμαντέρ “Drive to survive”, που φέτος ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του.

Η επί χρόνια μάνατζερ του Michael Schumacher, Sabine Kehm, περιέγραψε το ερχόμενο ντοκιμαντέρ ως ένα «δώρο της οικογένειας στο λατρεμένο τους σύζυγο και πατέρα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο κόσμος της Formula 1 ανυπομονεί για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και να μάθει ακόμα περισσότερα για τον Michael Schumacher, έναν άνθρωπο που έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους οδηγούς όλων των εποχών.

Δείτε παρακάτω το trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ “Schumacher”.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles