spot_img

Στην Αργεντινή η πρεμιέρα του MotoGP

Το MotoGP πραγματοποίησε αλλαγές στο καλεντάρι του για το 2020, με την σεζόν να ξεκινά επίσημα στις 19 Απριλίου στη Termas de Rio Hondo.

H FIM με την Dorna ψάχνουν λύσεις ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί κανονικά έπειτα και από την έξαρση που έχει ο Covid-19 σε όλο τον κόσμο. Έπειτα από την ακύρωση του αγώνα στο Κατάρ, η πόλη του Austin στο Τέξας κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις τοπικές αρχές, ακυρώνοντας το multimedia φεστιβάλ που είχε μέσα στον μήνα, ενώ ήταν πολύ κοντά και στην ακύρωση του MotoGP.

Όμως τώρα, η σεζόν με την αλλαγή του προγράμματος θα αρχίσει με το GP Αργεντινής στις 19 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Νοεμβρίου στην Βαλένθια, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Ο αγώνας στο Circuit of the Americas μεταφέρθηκε για μία εβδομάδα νωρίτερα στις 15 Νοεμβρίου, όπως είχε γίνει με τον αγώνα της Ταϊλάνδης. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε 7 αγώνες μέσα σε 9 εβδομάδες, κάτι το οποίο μοιάζει εντυπωσιακά δύσκολο και απαιτητικό για ομάδες, οδηγούς και όλο το προσωπικό των media και του MotoGP που ταξιδεύει σε κάθε αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί η αλλαγή να φέρνει την εκκίνηση στις 19 Απριλίου, όμως οι καθημερινές νέες εξελίξεις δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε περαιτέρω αλλαγές στο πρόγραμμα, ειδικά από τη στιγμή που όλη η Ιταλία έχει κλειστεί σε καραντίνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles