spot_img

Τα έβαλε με την τύχη ο Hamilton και επαίνεσε τον Russell

Ο Lewis Hamilton τα βάζει με την τύχη του για το γεγονός πως δεν κατέκτησε το βάθρο στο Albert Park, όμως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα της ομάδας του.

Το Grand Prix Αυστραλίας ήταν ο πρώτος αγώνας στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 που η Mercedes-AMG μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα. Ο George Russell πήρε το πρώτο του βάθρο με τα «ασημί βέλη», ενώ ο Lewis Hamilton ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 4η θέση.

Ο Βρετανός 7-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε εξαιρετική εκκίνηση και ήταν σε θέση βάθρου στο πρώτο μέρος του αγώνα. Όμως, το αυτοκίνητο ασφαλείας όταν έκανε την εμφάνισή του τον έριξε στην 5η θέση και αυτό επέτρεψε στον Russell να κάνει ένα «δωρεάν» pit stop και να προσπεράσει. Η εγκατάλειψη του Max Verstappen έφερε τον νεαρό Βρετανό σε θέση βάθρου, με τους δύο οδηγούς της Mercedes να τερματίζουν σε παράταξη.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Μετά το τέλος του Grand Prix Αυστραλίας, ο Hamilton ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα που πήρε η Mercedes:

Είχαμε έναν φοβερό αγώνα, ο Geroge έκανε εξαιρετική δουλειά, είδα τη φοβερή μάχη που είχε με τον Perez. Ήμουν αρκετά άτυχος μπορώ να πω με το αυτοκίνητο ασφαλείας, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά με βάση το μειονέκτημα που έχουμε στην απόδοση του μονοθεσίου μας. Χαίρομαι για την ομάδα. Σήμερα μπορώ να πω πως πήραμε τα μέγιστα και σκοράραμε πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Photo: Mercedes-AMG

Από τη μεριά του ο George Russell έδωσε τα εύσημα στην ομάδα του:

Κάναμε τόσο σκληρή δουλειά για να είμαστε εδώ που είμαστε. Πήραμε τα μέγιστα, είχαμε την τύχη μαζί μας, έτσι είναι οι αγώνες. Σε αυτόν τον αγώνα ήμασταν η πέμπτη ταχύτερη ομάδα και ολοκληρώσαμε τον αγώνα στις θέσεις 3 και 4, μπροστά από τις McLaren και τις Alpine. Έχουμε δυνατότητες, αλλά πρέπει να ξεκλειδώσουμε τη δυναμική του μονοθεσίου μας.

Δείτε το GP Κίνας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles