spot_img

Τα βρήκε σκούρα στη Test Day η Porsche

H Porsche ήταν εκτός ρυθμού στην Test Day για το Le Mans, ενώ τόνισαν πως δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Toyota.

H Toyota ολοκλήρωσε στην 1η θέση, με τον Kamui Kobayashi να κάνει χρόνο στο 3:18.132 και έθεσε τον ρυθμό απέναντι στην μεγάλη αντίπαλο Porsche. Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρία βελτιώθηκε κατά 5 δευτερόλεπτα σε σχέση με το 2016, ενώ έσπασε ήδη τον χρόνο της pole position κατά 1.5s.

O Earl Bamber ήταν ο ταχύτερος οδηγός για την Porsche, όμως ο χρόνος του ήταν κατά 3.5 δευτερόλεπτα πιο αργός από αυτόν του Kobayashi. Παρά το γεγονός, πως οι Γερμανοί δεν δοκίμασαν προσομοίωση κατατακτηρίων, δεν μπορούσαν να φτάσουν τον ρυθμό των TS050.

«Είχαμε μια περίεργη ημέρα. Επικεντρωθήκαμε σε ρυθμό αγώνα και αποφύγαμε να κάνουμε προσομοιώσεις κατατακτήριων δοκιμών. Η ταχύτητα της Toyota ήταν φανταστική, δεν μπορούσαμε να τους φτάσουμε. Θα αναλύσουμε όμως τα δεδομένα και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα που πρέπει για να βελτιώσουμε τα αγωνιστικά μας».

Ωστόσο, η Porsche αντιμετώπισε προβλήματα αξιοπιστίας, χάνοντας πολύτιμο χρόνο με τη #2 919 Hybrid στα pit, λόγω αλλαγή κινητήρα.

Ο Andre Lotterer, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την Porsche, έπειτα από αμέτρητα χρόνια με την Audi και μίλησε και αυτός με τη σειρά του για την Test Day.

«Σε σύγκριση με την Toyota, χάνουμε λίγο σε ρυθμό ενός γύρου, αλλά στη τελική δεν το δοκιμάσαμε εμείς».

Ενώ ο Timo Bernhard συμπλήρωσε: «Θα ήταν καλύτερο να κάναμε περισσότερους γύρους για να μπορέσουμε να στήσουμε κατάλληλα το αυτοκίνητο, αλλά οι μηχανικοί έκαναν εξαιρετική δουλειά».  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles