spot_img

Ο Marquez μιλάει για το Mugello και όχι μόνο

Ο Marc Marquez μίλησε για τα ελαστικά και την απόδοση στο Mugello, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση των ομάδων φέτος.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, είχε έναν πολύ μέτριο αγώνα στο Ιταλικό GP, καθώς τερμάτισε μόλις στην 4η θέση και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Ο ίδιος μίλησε αρχικά για τα ελαστικά και τον ρόλο πού έπαιξαν.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το μπροστινό ελαστικό. Έπρεπε να διαλέξω τη μεσαία γόμα, μιας και με τη μαλακή ένοιωθα καλά μόνο για 12 γύρους, μετά φθειρόταν πολύ. Η Michelin με συμβούλευσε και συμφώνησα να βάλω το μεσαίο διότι με το σκληρό δεν θα τερμάτιζα τον αγώνα. Θα νομίζουν οι περισσότεροι ότι το μεσαίο είναι πιο μαλακό από το σκληρό. Εδώ όμως το μεσαίο ήταν ασύμμετρο και η δεξιά του πλευρά ήταν πιο σκληρή από το σκληρό ελαστικό. Έτσι διάλεξα αυτό, αλλά από την αριστερή πλευρά (που ήταν πιο μαλακή από του άλλου) Σύντομα άρχισα να υποφέρω κι έτσι κατάλαβα ότι δεν ήταν για ρίσκα».

Τέλος, ο πρωταθλητής μίλησε για την απόδοση των μοτοσυκλετών ανά αγώνα, αλλά και τους στόχους για την Βαρκελώνη.

«Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τη φετινή σεζόν, μιας και ο κάθε κατασκευαστής έχει κάνει καλούς και κακούς αγώνες. Το θέμα είναι ότι εμείς έχουμε τρεις όχι φανταστικούς αγώνες, ενώ η Yamaha έχει μόνο μια άσχημη στιγμή στην Jerez. Έτσι τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε σε θέση να παλέψουμε για το βάθρο ή τη νίκη στη Βαρκελώνη».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles