spot_img

Τεράστια η απογοήτευση για τον Verstappen (vid)

Ο Max Verstappen ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος με τη σύγκρουση που είχε στο τέλος του Q3 της Σαουδικής Αραβίας, χάνοντας την pole position μέσα από τα χέρια του.

Ο Max Verstappen ήταν στεναχωρημένος με την ολοκλήρωση των κατατακτηρίων του GP Σαουδικής Αραβίας, καθώς γνωρίζει πως έχασε μέσα από τα χέρια του μία καθοριστική pole position στην πίστα της Jeddah.

Διαβάστε επίσης: GP Σαουδικής Αραβίας QP – Το λάθος του Verstappen έδωσε την pole στον Hamilton

Από το FP3 η Red Bull, στα χέρια του Max Verstappen, έδειχνε ικανή να βρεθεί στην κορυφή των χρόνων στις κατατακτήριες του GP Σαουδικής Αραβίας. Ο Ολλανδός στην τελευταία του προσπάθεια, στο sector 2, ήταν ταχύτερος του Lewis Hamilton κατά 0,244s. Ωστόσο, πίεσε λίγο παραπάνω στο τελευταίο sector αναζητώντας το τέλειο πέρασμα, έχασε τον έλεγχο της RB16B στην τελευταία στροφή και ακούμπησε στον τοίχο στην έξοδό της, κάτι που έθεσε τέλος στις ελπίδες του για pole position.

Ο Verstappen περιορίστηκε στην 3η θέση (εάν δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο μονοθέσιό του που θα τον ρίξει πιο πίσω στη σειρά εκκίνησης) έχοντας στην πρώτη σειρά μπροστά του τον Lewis Hamilton και διαγώνιά του τον Valtteri Bottas. Όπως ήταν αναμενόμενο, στις δηλώσεις του ο Ολλανδός ήταν φανερά απογοητευμένος:

Φυσικά και είναι πολύ άσχημο, όμως γενικά ήταν καλές κατατακτήριες. Εννοώ πως ήταν δύσκολο να είμαστε γρήγοροι σε όλες τις γόμες σε αυτήν πίστα πόλης (street circuit). Γνωρίζω, όμως, πως ο ρυθμός υπήρχε και φάνηκε στον τελευταίο μου γύρο. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι συνέβη. Μπλόκαρα τον τροχό μου, όμως προσπαθούσα και πάλι να κρατήσω το μονοθέσιο στην αγωνιστική γραμμή και να τελειώσω το γύρο μου, όμως χτύπησα το πίσω μέρος και αναγκάστηκα να σταματήσω. Η 3η θέση είναι λίγο απογοητευτική, γνωρίζοντας το χρόνο που είχα έως τότε. Παρ’ όλα αυτά, αυτό αποδεικνύει πως το μονοθέσιο είναι γρήγορο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στον αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Κατάρ.

Ο Verstappen ρωτήθηκε αν έχει καταλάβει κάποιου είδους ζημιά από την επαφή του με τον τοίχο και απάντησε:

Δεν ξέρω, εννοώ πως σταμάτησα αμέσως, επομένως απομένει να το κοιτάξουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Max Verstappen θα εκκινήσει, εκτός απροόπτου, από την 3η θέση στο GP Σαουδικής Αραβίας και θα παλέψει να διατηρήσει το προβάδισμά του στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών (8 πόντοι), με τον αντίπαλό του, Lewis Hamilton, να εκκινεί από την pole position.

Δείτε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles