spot_img

Τεράστιο το ενδιαφέρον για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Η δεύτερη σεζόν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 του Automotonews.gr πλησιάζει, με το ελληνικό κοινό να ανταποκρίνεται εμφατικά στο κάλεσμα.

Την περασμένη Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, έγιναν οι ανακοινώσεις πως ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1. Σήμερα, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε πως οι αιτήσεις για το Πρωτάθλημα έχουν κλείσει.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 6 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και λόγω τεράστιας συμμετοχής, κλείνουμε τις εγγραφές 2 ημέρες νωρίτερα από αυτό που προγραμματίζαμε.

Οι οδηγοί έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούν προπονήσεις σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πως λόγω τεράστιου αριθμού συμμετοχών, θα πραγματοποιηθούν δύο Πρωταθλήματα. Ο διοργανωτής θα κατατάξει τους οδηγούς ανάλογα με την δυναμικότητά τους, ώστε να προσφέρουν ένα υπερθέαμα εντός πίστας.

Οι αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 21:00μμ. Θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του Automotonews.gr το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

Σας περιμένουμε όλους στις ζωντανές μεταδόσεις της δεύτερης σεζόν του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1. Ένα Πρωτάθλημα το οποίο δεν πρέπει να χάσετε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles