spot_img

Domenicali: «Δεν είναι θέμα χρημάτων το συμβόλαιο Hamilton-Mercedes»

Ο νέος CEO της F1, Stefano Domenicali, αναφέρθηκε στους λόγους που περιμένουμε ακόμα να ανακοινωθεί το συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Mercedes.

Ενώ είμαστε πολύ κοντά στις χειμερινές δοκιμές αρχές Μαρτίου, ακόμα μας απασχολεί το εν αναμονή συμβόλαιο του 7-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Ο Βρετανός είναι ο μοναδικός οδηγός ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο για το 2021. Αρχικά, με τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Mercedes πολλοί θεωρούν πως η καθυστέρηση αυτή οφείλεται σε νέες οικονομικές διαπραγματεύσεις των δύο άκρων.

Διαβάστε επίσης: Η F1 θέλει να επεκταθεί σε Αφρική και Αμερική

Παρ’ όλα αυτά ο CEO της Formula 1, σε πρόσφατες δηλώσεις του μας διαβεβαίωσε πως η ανανέωση αυτή είναι αρκετά πολύπλοκη.

Δεν είμαι ούτε στο μυαλό του Lewis ούτε και στη θέση του Toto. Πιστεύω οι συζητήσεις που γίνονται είναι πάνω σε πολλά και διαφορετικά θέματα. Ξεκάθαρα δεν έχει να κάνει συγκεκριμένα με την αμοιβή του ή γενικά με θέμα χρημάτων. Θεωρώ, βασίζονται και οι δυο πλευρές περισσότερο στο κοινό πλάνο που έχουν για το μέλλον τους. Και αν δεν βιάζονται, είναι γιατί ήδη ξέρουν πως όλα είναι κανονισμένα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Σίγουρα όμως αναμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση, καθώς η F1 χρειάζεται την ενέργεια του Lewis.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #37 με τις τελευταίες εξελίξεις της F1.

Με τον έβδομο τίτλο της καριέρας του, ο Hamilton ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε θέσει ο Michael Schumacher το 2004. Κάθε χρόνο αποκτά ολοένα και περισσότερη εμπειρία, ενώ ο ρυθμό της απόδοσής του είναι από τους πιο σταθερούς και συστηματικούς στο grid.

Είναι ένας εκπληκτικός οδηγός και αθλητής. Έχει πάει την F1 σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο που θα έλεγα ξεπερνά τα όρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα παλέψει για κάτι που κανείς δεν πίστευε πως ήταν εφικτό μετά την αποχώρηση του Michael.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Hamilton συνεχίζει αδιάκοπα να σπάει τρομερά ρεκόρ εντός πίστας και, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα γράψει μια νέα σελίδα στην ιστορία της F1.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας, τον τελευταίο Φιλικό Αγώνα του AMN, πριν το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles