spot_img

«Θεϊκό δώρο» η 13η θέση για τον Alonso

O Fernando Alonso χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των κατατακτηρίων δοκιμών ως «θεϊκό δώρο» μετά και τη κατάληψη της 13ης θέσης.

Ο Ισπανός οδηγός της McLaren εντυπωσίασε με την εμφάνιση του στις κατατακτήριες του GP Κίνας, περνώντας με άνεση στο Q2. Την ίδια ώρα, ο teammate του, Stofel Vandoorne, έμεινε εκτός από το Q1.

Παρά τα γεγονός, πως η McLaren ήταν κατά 10χλμ/ώρα πιο αργή στη πίσω ευθεία από τον ανταγωνισμό, ο Alonso είπε πως έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, όπως στην Αυστραλία.

«Όπως και στην Αυστραλία, ήταν από τους καλύτερους γύρους που έκανα στη ζωή μου. Στην Αυστραλία κι εδώ, νιώθω άνετα με το μονοθέσιο και μπορώ να το πιέσω στο όριο. Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές για σήμερα, ειδικά το γεγονός πως δεν τρέξαμε χθες. Το πρωί δοκιμάσαμε νέα πράγματα, όμως η 17η και 19η θέση, μαζί με άλλα προβλήματα, μας έλεγαν πως θα μαχόμαστε με τη Sauber για τις τελευταίες θέσεις. Στο τέλος, η 13η θέση είναι ένα θεϊκό δώρο».

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ποντάρει στη βροχή για τον αυριανό αγώνα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί να πάρει ρίσκα στις στροφές.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles