spot_img

Θέλει βελτίωση στις κατατακτήριες από την Mercedes o Hamilton

O Lewis Hamilton έχει βρει την αχίλλειο πτέρνα της Mercedes στη φετινή χρονιά και θέλει ο ίδιος και η ομάδα του να βελτιωθούν αν θέλουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα.

Ο Βρετανός στην καριέρα του έχει σπάσει πάρα πολλά ρεκόρ, με ίσως το πιο σημαντικό να είναι η 1η θέση στην λίστα με τις περισσότερες pole position στην ιστορία της F1. Το στατιστικό αυτό, κάνει τον Hamilton έναν από τους καλύτερους qualifier στην ιστορία και είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά του σημεία.

Ο ίδιος έχει πάρει 5 pole στο 2018 όσες και ο Sebastian Vettel, όμως η μία του Valtteri Bottas φέρνει την Mercedes στο 6-5 έναντι της Ferrari φέτος. Στην Ουγγαρία, η βροχή σε συνδυασμό με το ταλέντο του Hamilton σε αυτές τις συνθήκες του έδωσαν την pole, με τον ίδιο και πολλούς άλλους να πιστεύουν πως αν ήταν υπό στεγνές συνθήκες, η Ferrari θα είχε κυριαρχήσει.

Για κάποιον λόγο, φέτος ο ρυθμός αγώνα μας είναι η μεγάλη μας δύναμη. Τώρα, η προσήλωση μας είναι στο να κάνουμε σίγουρη την βελτίωση μας στις κατατακτήριες. Έχουμε 5 pole position στους 12 αγώνες, κάτι το οποίο είναι καλό, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Εκεί πρέπει να χτυπήσουμε την Ferrari, διότι στους αγώνες μπορούμε μόνοι μας να τον διαχειριστούμε.

Οι δύο διεκδικητές του τίτλου μοιράζονται από 5 pole positions τη φετινή χρονιά, όμως ο Βρετανός έχει καλύτερο ποσοστό μετατροπής σε νίκη. Έχει μετατρέψει σε νίκη 3 από τις 5, ενώ ο Vettel έχει μετατρέψει μόλις 2 από τις 5.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles