spot_img

Θετικός για το δεύτερο μισό της σεζόν ο Rossi

Διακοπές τέλος για τον Valentino Rossi, ο οποίος ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό του 2018, με τις επόμενες ημέρες να είναι για τον ίδιο γεμάτες.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha μπορεί να μην έχει γευτεί νίκη τη φετινή χρονιά, όμως βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και θεωρητικά βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι του τίτλου. Η ομάδα του δεν έχει κερδίσει εδώ και 19 αγώνες, με την M1 να έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη και η δουλειά στο εργοστάσιο είναι έντονη τους τελευταίους μήνες.

Ο Rossi τώρα αποκάλυψε πως είχε μόλις μια εβδομάδα να κάνει διακοπές στο διάλειμμα που είχε το πρωτάθλημα, ενώ τόσο ο αγώνς αλλά και το τεστ την επόμενη μέρα πιστεύει πως θα βοηθήσει να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Έκανα διάλειμμα για μια εβδομάδα και θα ήθελα λίγες ημέρες παραπάνω, αλλά τώρα πρέπει και πάλι να συγκεντρωθούμε. Χρειαζόμουν κι άλλες διακοπές. Το Brno είναι μια καταπληκτική πίστα. Πέρυσι ήμουν γρήγορος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο MotoGP. Σημαντικό θα είναι και το τεστ που θα έχουμε στην πίστα τη Δευτέρα. Θα είναι γεμάτες οι επόμενες ημέρες, ειδικά με δυο GP στη σειρά. Είναι σημαντικό για την Yamaha κι εμάς να κάνουμε καλούς Αγώνες εδώ και στην Αυστρία και να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη μας νίκη.

Η τελευταία νίκη στο Brno ήρθε για τον Rossi το 2009.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles