spot_img

H Haas πρωτοπόρα και φέτος στις παρουσιάσεις

Η Haas μετά την ημερομηνία του shakedown ανακοίνωσε ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου με το οποίο θα πάρει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Παρά το γεγονός πως γνωρίζαμε πότε θα δούμε στην πίστα το νέο μονοθέσιο της Haas, η αμερικανική ομάδα φροντίζει να πάρουμε μια γεύση από πιο πριν. Τελευταία στις ανακοινώσεις, πρώτη στις παρουσιάσεις. Η Haas F1 συμπλήρωσε το παζλ με τις ημερομηνίες αποκαλυπτηρίων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2024, κλείνοντάς μας ραντεβού για να μας συστήσει το νέο της «όπλο».

Το όνομά της θα είναι VF-24, συνεχίζοντας το σταθερό μοτίβο ονοματοδοσίας της Αμερικανικής ομάδας και η αποκάλυψή της θα γίνει σε μία εβδομάδα από τώρα: την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Η Haas δεν έκανε λόγο για κάποιο event άρα περιμένουμε διαδικτυακή αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου ή έστω μίας πρώιμης εκδοχής αυτού που θα δούμε στην πίστα στις 21-23 Φεβρουαρίου όταν και θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στο Μπαχρέιν.

Η VF-24 θα παίρνει ώθηση από τη μονάδα ισχύος της Ferrari ενώ πίσω από το τιμόνι θα είναι και φέτος οι Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen. Ωστόσο, θα υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή κι αυτή αφορά την απουσία του επικεφαλής της Haas από τη «γέννησή» της, Guenther Steiner. Ο Ayao Komatsu είναι αυτός που έχει καλύψει το κενό.

Το 2023 η Haas έμεινε δέκατη και τελευταία στη βαθμολογία των κατασκευαστών.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles