spot_img

Το 2020 η καλύτερη σεζόν του Leclerc στην F1

O Charles Leclerc πιστεύει πως η φετινή του σεζόν ήταν η καλύτερη σε προσωπικό επίπεδο, ανεβαίνοντας ένα παραπάνω επίπεδο.

Ο Μονεγάσκος είχε μια δύσκολη σεζόν, με ένα μονοθέσιο το οποίο δεν ήταν ανταγωνιστικό. Όμως, έδειξε τις διαθέσεις του να αποδείξει την αξία του στο φετινό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η αξιολόγηση των οδηγών για το 2020, Μέρος Δ’ (5-1)

Κάνοντας ορισμένες εκπληκτικές εμφανίσεις, κατάφερε στο τέλος να πάρει την 8η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών. Η Ferrari έμεινε στην 6η θέση στο Πρωτάθλημα, κάνοντας τη χειρότερη σεζόν της τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο Leclerc τώρα εξηγεί από τη δική του οπτική την σεζόν που είχε το 2020 και ετοιμάζεται για το 2021.

Πιστεύω πως υπάρχουν δύο μεριές στη φετινή μου χρονιά. Προσωπικά πιστεύω πως ήταν η καλύτερη σεζόν μου στην F1. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον εαυτό μου και αυτά που έδειξα στην πίστα. Πήρα ρίσκα τα οποία μας βγήκαν σε καλό και βοήθησαν να μαζέψουμε βαθμούς. Σε μερικές περιπτώσεις δεν πήγα όπως θα ήθελα και χάσαμε μερικούς. Από την άλλη, θεωρώ πως για εμένα πήγε πολύ θετικά η σεζόν λόγω της απόδοσής μου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για το 2021 να δω πόσο θα έχουμε βελτιωθεί.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream με την ανασκόπηση του 2020 και το F1 Quiz.

Στη συνέχεια, ο Leclerc αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα βελτιώθηκε μέσα στο 2020. Από τις χειμερινές δοκιμές μέχρι τον τελευταίο αγώνα, η Ferrari κατάφερε να σώσει τη χρονιά με την SF1000-H.

Μετά τις δοκιμές στην Βαρκελώνη, όλοι ξέραμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Πιστεύω πως κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρότι ήταν δύσκολο να αποδεχθούμε τη κατάστασή μας, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και δουλέψαμε με έναν εποικοδομητικό τρόπο. Βελτιωθήκαμε από εκείνη τη στιγμή. Μικρά βήματα, αλλά στη σωστή κατεύθυνση και αυτό δεν είναι πάντα δεδομένο στην F1. Για το μέλλον, μάθαμε πολλά φέτος και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Πιστεύω θα βελτιωθούμε του χρόνου. Δεν γνωρίζω πόσο, αλλά είμαι σίγουρος πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Δείτε τους αγώνες στο COTA και το Spa για το eSports Πρωτάθλημα, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles