spot_img

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 ξεκινά στην Βραζιλία

Το Automotonews.gr είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως η δεύτερη σεζόν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 αρχίζει.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Οι οδηγοί ανάβουν τους κινητήρες τους και ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη για τον εναρκτήριο αγώνα. Το GP Βραζιλίας έρχεται ζωντανά την Κυριακή στις 21:00μμ με την Κατηγορία Pro.

Διαβάστε επίσης: Τεχνική ανάλυση: McLaren MCL35M

Συνολικά 20 οδηγοί και 10 ομάδες αποτελούν την δεύτερη σεζόν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα του Automotonews.gr. Η διοργάνωση που κέρδισε το κοινό το 2019 έρχεται ανανεωμένη και με ακόμα περισσότερο θέαμα. Στην δεύτερη σεζόν θα δούμε δύο κατηγορίες.

Δες το τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Η Κατηγορία Pro θα πραγματοποιεί αγώνες κάθε Κυριακή στις 21:00μμ, με ελληνική περιγραφή. Η Κατηγορία Pro-Am θα πραγματοποιεί αγώνες κάθε Τετάρτη, πάλι στις 21:00μμ. Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι μας στο youtube, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

Οι αγώνες θα αποτελούνται από 18 λεπτά κατατακτηρίων δοκιμών, ενώ ο αγώνας θα έχει διάρκεια 50% της πραγματικής. Ο αγώνας της Βραζιλίας θα διαρκέσει συνολικά 36 γύρους στην πίστα του Interlagos. Σας περιμένουμε όλους στην παρέα μας ώστε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές sim-racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Γαλλίας, τον Pre-Season αγώνα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles