spot_img

Το καινούριο Kia Sportage θα γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό αισθητικά

Στη νέα γενιά του επιτυχημένου Sportage που θα κυκλοφορήσει το 2021, η Kia σκοπεύει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στο design.

Η Kia αναμένεται να παρουσιάσει το νέο SUV κατά τη διάρκεια του 2021. Ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του σε δημόσιους δρόμους με βαρύ καμουφλάζ.

Το ψηφιακό σχέδιο που βλέπετε δεν θα απέχει και πολύ από την πραγματικότητα αλλά ούτε και από το νέο σχεδιαστικό μοτίβο που έχουν επιλέξει οι Κορεάτες. Θα χαρακτηρίζεται, όπως και στο συγγενές Hyundai Tucson, από μια εμφατική μάσκα. Επίσης, έντονες θα είναι οι επιρροές από τα Selton, Telluride και K5 που κυκλοφορούν κυρίως στις αγορές της Ασίας και της Αμερικής.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η μηχανολογική βάση του νέου Kia Sportage αναμένεται να είναι η ίδια με του Tucson. Έτσι, θα δούμε turbo εκδόσεις βενζίνης 1.600 κυβικών 150 και 180 ίππων, με ή χωρίς ήπια υβριδική υποβοήθηση (mild hybrid). Επίσης, θα υπάρχει και μια πλήρως υβριδική έκδοση με το σύστημα του Kona Hybrid, ενώ αργότερα θα προστεθεί και μια plug-in υβριδική. Τη γκάμα θα συμπληρώνουν οι κινητήρες πετρελαίου, με αυτόν των 1.600 κυβικών να είναι επίσης MHEV με 180 ίππους.

Μπορείτε να βρείτε την πηγή εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles