spot_img

ΚΤΕΟ: Τι ισχύει για τους τεχνικούς ελέγχους εν μέσω lockdown;

Η δεύτερη καραντίνα που έφεραν οι υγειονομικές αρχές έχει επηρεάσει τις διαδικασίες τεχνικών ελέγχων των οχημάτων σε όλα τα ΚΤΕΟ της χώρας.

Δεν είναι οι δρόμοι και τα καταστήματα που επικρατεί το αδιαχώρητο. Το απόλυτο χάος επικρατεί και στα ΚΤΕΟ όλης της χώρας, με τους ιδιοκτήτες οχημάτων να σπεύδουν να περάσουν τα αυτοκίνητά τους από Τεχνικό Έλεγχο. Από τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι μονάδες ελέγχου παραμένουν κλειστές εξαιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων.

Μπορεί λοιπόν τα περισσότερα ΚΤΕΟ να γράφουν ότι ο έλεγχος διαρκεί μόλις 20 λεπτά, ωστόσο, η αναμονή για τους οδηγούς κατά την Παρασκευή (06/11), ξεπερνούσε τις δύο ώρες.

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των ΚΤΕΟ. Αυτοκίνητα και δίκυκλα δεν θα περνούν από τεχνικό έλεγχο. Σε όσα λήξει το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου αλλά και οι Κάρτες Καυσαερίων, η ισχύς τους θα παραταθεί για έναν ή δύο μήνες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ΚΤΕΟ θα λειτουργούν κανονικά για τα οχήματα πάνω από 3,5 τόνους, όπου και θα διατηρούνται οι προθεσμίες ελέγχου των οχημάτων.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” για την F1, με την ανάλυση του GP Εμίλια-Ρομάνια και τον σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles