spot_img

To μήνυμα του Norris γεμάτο ανασφάλεια για τη McLaren

Ανησυχητικά είναι τα λόγια του Lando Norris για την πρόοδο και εξέλιξη της McLaren Racing, έπειτα από έναν παράξενο αγώνα στην Ιαπωνία.

Στη McLaren Racing περίμεναν με ανυπομονησία το Grand Prix Ιαπωνίας της Formula 1. Τα χαρακτηριστικά της MCL38 ήταν ιδανικά για την απαιτητική πίστα της Σουζούκα με τις στροφές υψηλής ταχύτητας. Ωστόσο η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ διαφορετική, κάτι το οποίο δεν το περίμεναν απαραίτητα στη McLaren. O Lando Norris τερμάτισε στην 5η θέση έχοντας εκκινήσει 3ος χάνοντας στα ίσια από τις δύο Ferrari των Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ.

Μετά το πέρας του αγώνα, Ο Βρετανός παραδέχθηκε την ήττα της ομάδας του από τις ανώτερες Red Bull και Ferrari.

«Δεν πιστεύω πως ο ρυθμός αγώνα της Ferrari ήταν κάτι το τρομερό. Δεν πιστεύω πως ήταν στα επίπεδα που πίστευε η Red Bull το Σάββατο μετά τις κατατακτήριες. Όλα ξεκίνησαν για εμάς στην αρχή του αγώνα όταν πίεζα το μονοθέσιο για να ακολουθήσω τις Red Bull και να μείνω μπροστά από τον Σάινθ. Πλήγωσα τα ελαστικά μου και μετά πάλευα σε μία χαμένη μάχη. Δεν ήταν τόσο κακή ημέρα. Περιμέναμε να είμαστε πίσω από τις Ferrari. Όλη τη χρονιά είμαστε πίσω τους. Ίσως μας κολάκεψαν οι κατατακτήριες. Έκανα ορισμένους πολύ δυνατούς γύρους και μας έκαναν να φανούμε καλύτεροι απ’ όσο πραγματικά ήμασταν».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

Η κατάσταση στη McLaren είναι πιο ανησυχητική. Στον αγώνα του 2023 ο Norris τερμάτισε 2ος, 17 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Φερστάπεν, ενώ φέτος ήταν 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ολλανδό. Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, η βρετανική ομάδα παρέμεινε στην 3η θέση και αύξησε τη διαφορά της από τις Mercedes-AMG και Aston Martin.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles