spot_img

Ο Alonso μένει στην Aston Martin για πολλά χρόνια ακόμα

Νέο πολυετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Fernando Alonso με την Aston Martin και θα συνεχίσει να είναι οδηγός της στη Formula 1. 

Η Aston Martin ανακοίνωσε ότι ο Fernando Alonso θα παραμείνει στην ομάδα της Formula 1 με ένα νέο πολυετές συμβόλαιο. Το απόγευμα της Πέμπτης, 11/4, η Aston Martin τερμάτισε τις φήμες για το μέλλον του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με την ομάδα, ανακοινώνοντας μια πολυετή επέκταση του συμβολαίου για τον Ισπανό, δεσμεύοντάς τον στην ομάδα του Silverstone μέχρι το τέλος του 2026.

Το συμβόλαιο του Alonso ήταν προς ανανέωση φέτος, γεγονός που προκάλεσε εκτεταμένες φήμες για το μέλλον του 42χρονου, καθώς οι κορυφαίες ομάδες Red Bull και Mercedes έχουν θέσεις διαθέσιμες, με πολλές και σημαντικές κινήσεις να αναμένονται στην αγορά οδηγών. Ο Alonso είναι τώρα το πρώτο ντόμινο που πέφτει, με τον Ισπανό να πείθεται από την ομάδα του Lawrence Stroll να παραμείνει σε αυτήν για το 2025 και έπειτα.

Ο Mike Krack, επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε.

«Η διασφάλιση του μακροπρόθεσμου μέλλοντος του Fernando με την Aston Martin Aramco είναι φανταστικά νέα. Έχουμε χτίσει μια ισχυρή εργασιακή σχέση τους τελευταίους 18 μήνες και μοιραζόμαστε την ίδια αποφασιστικότητα να δούμε επιτυχίες. Βρισκόμασταν σε συνεχή διάλογο τους τελευταίους μήνες και ο Fernando ήταν πιστός στον λόγο του: όταν αποφάσισε ότι ήθελε να συνεχίσει τους αγώνες, μίλησε πρώτα μαζί μας. Ο Fernando έχει δείξει ότι πιστεύει σε εμάς, και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν. Ο Fernando έχει πείνα για επιτυχία, οδηγεί καλύτερα από ποτέ, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ, και είναι απολύτως αφοσιωμένος στο να κάνει την Aston Martin Aramco μια ανταγωνιστική δύναμη. Αυτή η πολυετής συμφωνία με τον Fernando μάς οδηγεί μέχρι το 2026, που αρχίζουμε την εργοστασιακή μας συνεργασία με τη Honda για τις μονάδες ισχύος. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε περισσότερες αξέχαστες αναμνήσεις και να επιτύχουμε περαιτέρω επιτυχίες μαζί».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο.

Το νέο συμβόλαιο σημαίνει ότι ο Alonso θα παραμείνει με την Aston Martin μέχρι τις μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς του 2026, όταν η Aston Martin θα γίνει εργοστασιακός συνεργάτης της Honda. Αυτό υποδηλώνει επίσης ότι το ταραχώδες παρελθόν του Αλόνσο με την ιαπωνική εταιρεία, κατά τη διάρκεια των ημερών τους στη McLaren, δεν απέτρεψε τη συμφωνία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles