spot_img

Το Netflix ετοιμάζει σειρά αφιερωμένη στον Ayrton Senna

Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα τον ηθοποιό που θα υποδυθεί το θρυλικό οδηγό της Formula 1, Ayrton Senna, σε σειρά μικρού μήκους αφιερωμένη στην ζωή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Το 2020 η παγκόσμια πλατφόρμα streaming, Netflix, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει παραγωγή αφιερωμένη στην ζωή και καριέρα του 3-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Ayrton Senna. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Gabriel Leone, επίσης βραζιλιάνικης καταγωγής, είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί το θρυλικό οδηγό. Ο 29 ετών ηθοποιός και μουσικός μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Michael Mann αφιερωμένη στην ζωή του Enzo Ferrari στο ρόλο του Alfonso de Portago. Προς το παρόν το μόνο που γνωρίζουμε σχετικά με την παραγωγή είναι πως θα αποτελείται συνολικά από έξι επεισόδιο.

Ο Senna έκανε το ντεμπούτο στη Formula 1 το 1984 με την ομάδα της Toleman και τα επόμενα χρόνια κατέκτησε τρεις τίτλους με την McLaren το 1988, 1990 και 1991. Τρία χρόνια αργότερα όμως στο Grand Prix Σαν Μαρίνο στο απόγειο της καριέρας συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον τοίχο. Δυστυχώς, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποχαιρέτησε έτσι έναν από τους καλύτερους του οδηγούς, το όνομα του όμως θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ιστορία της Formula 1.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #110 με την ανάλυση του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles