spot_img

Tost: «Ο Russell είναι ήδη πιο δυνατός από τον Hamilton

Το αφεντικό της Scuderia AlphaTauri, Franz Tost, σχολίασε το οδηγικό δίδυμο της Mercedes-AMG και έβαλε τον George Russell, πάνω από τον Lewis Hamilton

Φέτος η Mercedes-AMG Petronas παρατάχθηκε με διαφοροποιημένο οδηγικό δίδυμο, αφού ο Τζορτζ Ράσελ πήρε τη θέση του Valtteri Bottas στο πλευρό του Lewis Hamilton. Ωστόσο, αμφότεροι βρήκαν μπροστά τους μία δυσάρεστη έκπληξη αφού για πρώτη φορά στην υβριδική εποχή, η γερμανική ομάδα δεν ήταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παρά την ανάκαμψη στην πορεία της σεζόν, μετά από οκτώ συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους κατασκευαστών, τα «ασημί βέλη» περιορίστηκαν στην τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ο Hamilton έχει άπλετη εμπειρία στα 38 του χρόνια και παράλληλα, γνώριζε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας της Mercedes αλλά και τις προκατόχου της προβληματικής W13 E Performance, ανέλαβε το δύσκολο έργο να δοκιμάζει εκείνος κάθε λύση που μπορεί να οδηγούσε την ομάδα του στο φως στο βάθος του τούνελ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1. 

Έτσι έμεινε μόλις έκτος στη βαθμολογία με 240 πόντους στο ενεργητικό του, την ώρα που ο Ράσελ ήταν τέταρτος, έχοντας μαζέψει 275. Ωστόσο, στον ανταγωνισμό συναντάμε μία διαφορετική άποψη για τη δυναμική των δύο οδηγών.

Ο επικεφαλής της Scuderia AlphaTauri, Franz Tost, μίλησε στο Speedweek για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και ανάμεσα στους πιθανούς διεκδικητές του τίτλου, δεν έβαλε τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αλλά τον νεαρό teammate του!

«Η ανωτερότητα που είχαν φέτος ο Max Verstappen και η Red Bull Racing ήταν μάλλον σπάνια. Την επόμενη χρονιά περιμένω μάχη ανάμεσα σε τρεις για τον τίτλο: τον Max, τον Charels Leclerc και τον George Russell, που είναι ήδη πιο ισχυρός από τον Lewis Hamilton».

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles