spot_img

Τότε θα δούμε τη νέα Ferrari του 2024

Η Scuderia Ferrari αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου με το οποίο θα αγωνιστεί στη Formula 1 τη σεζόν του 2024.

Μετράτε ήδη τις μέρες για την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2024; Δεν είναι και τόσο μακριά, αφού η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Μπαχρέιν είναι στις 29 Φεβρουαρίου. Νωρίτερα θα έχουμε τις ολιγοήμερες δοκιμές εξέλιξης κι ακόμα νωρίτερα, τις παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων.

Ήδη έχουμε την πρώτη ημερομηνία για να τη βάλετε στο καλεντάρι σας κι αυτή αφορά στη Scuderia Ferrari. Η αβάφτιστη ακόμα διάδοχος της SF-23, που καλείται να φέρει καλύτερες μέρες για τους «κόκκινους», θα μας συστηθεί την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου.

Την αποκάλυψη της ημερομηνίας την έκανε ο επικεφαλής της Scuderia, Fred Vasseur.

«Η αποκάλυψη θα λάβει μέρος στις 13 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου. Τότε θα δείτε τις λεπτομέρειες της. Φέτος οι δοκιμές εξέλιξης είναι λίγο νωρίτερα και έπρεπε να φέρουμε κι εμείς την παρουσίασή μας λίγο νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι. Νομίζω πως κάποιες άλλες ομάδες θα επιλέξουν να κάνουν τα αποκαλυπτήρια στις 14. Αλλά είναι μεγάλη πρόκληση να είμαστε έτοιμοι για το Μπαχρέιν».

Φέτος η Ferrari αρκέστηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, ενώ ο τελευταίος τίτλος της ήταν πίσω στο 2008, σε ομαδικό επίπεδο.

Αυτοί που καλούνται να την επαναφέρουν στην κορυφή, με όπλο το νέο δημιούργημα του Μαρανέλο, θα είναι και το 2024 οι Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles