spot_img

Τρεις ομάδες πολιορκούν τον De Vries

Ο Nyck De Vries παραδέχθηκε σε δηλώσεις του πως έχει επαφές με τρεις ομάδες της Formula 1, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει θέση οδηγού την επόμενη σεζόν.

Το ντεμπούτο του Nyck De Vries στη Formula 1 στο GP Ιταλίας ήταν εντυπωσιακό, με τον Ολλανδό να τερματίζει στην 9η θέση με τη Williams. Το αποτέλεσμα αυτό του δίνει αυξημένες ελπίδες για να μπορέσει να έχει μόνιμη θέση στο grid το 2023 και έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο De Vries σε παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή Humberto on Saturday στην Ολλανδία ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν συζητήσεις με τις Williams, Alpine και Alpha Tauri, κάτι που το επιβεβαίωσε.

«Αυτά είναι όντως γεγονότα. Δε νομίζω πως μπορώ απλά να διαλέξω, καθώς η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό δεν είναι στον έλεγχό μου. Έχω συνομιλίες με τη Williams εδώ και πολύ καιρό και έτυχε να κάνω με αυτή το ντεμπούτο μου. Συνεπώς, αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα λογικό βήμα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της Formula 1.

Εκτός της Williams, οι επιλογές των Alpine και Alpha Tauri είναι διαθέσιμες για αρκετούς οδηγούς. Ο βασικός υποψήφιος για την Alpine είναι ο Pierre Gasly, όμως η Alpha Tauri θα τον αφήσει ελεύθερο μόνο εάν έχει στη διάθεσή της κάποιον αντικαταστάτη της αρεσκείας της. Η ιταλική ομάδα εξέτασε την επιλογή του Colton Herta, όμως η απόκτηση super license για τον Αμερικάνο είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, κάνοντας την ομάδα με έδρα τη Faenza να στραφεί αλλού. Η περίπτωση του De Vries είναι αρκετά ελκυστική και για την Alpha Tauri, ενώ ο Ολλανδός οδηγός έχει προγραμματισμένες δοκιμές με την Alpine σε λίγες ημέρες, όπως υπενθύμισε.

«Με την Alpine συζητάω από τον Ιούλιο και με αυτή την ομάδα θα κάνω δοκιμές στη Βουδαπέστη (Hungaroring) την επόμενη εβδομάδα. Όπως έχουν ήδη αναφέρει τα media, ήμουν στην Αυστρία την προηγούμενη εβδομάδα για να συναντήσω τον Dr Marko και να μιλήσω μαζί του για το μέλλον. Επομένως, αυτά είναι τα γεγονότα αυτή τη στιγμή. Οπουδήποτε υπάρχει πιθανότητα να μου δοθεί μία θέση οδηγού, θα είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή. Τώρα, όμως, θα πρέπει να δούμε πώς αυτή η κατάσταση θα εξελιχθεί στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Το όνομα του Nyck De Vries είναι ένα από τα πιο «καυτά» στο μετεγγραφικό παζάρι της Formula 1 και απασχολεί σχεδόν όλες τις ομάδες που έχουν κενή θέση για το 2023.

Δείτε το δεύτερο μέρος της σειράς μας στο F1 Manager 2022.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles