spot_img

Vasseur: «Η Ferrari δεν αντιγράφει κανέναν»

Με τη Scuderia Ferrari να βαδίζει στην φετινή σεζόν της Formula 1 πολλές φορές μακριά από την μάχη της κορυφής, ο επικεφαλής της ομάδας Fred Vasseur μίλησε για τα μελλοντικά τους πλάνα.

Για μια ακόμα χρονιά η Scuderia Ferrari μένει εκτός μάχης για τον πολυπόθητο τίτλο της Formula 1. Φέτος η ιταλική ομάδα έχει χειρότερο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα σε σχέση με το 2022, όπου διεκδικούσε αρκετά συχνά νίκες, και τα πράγματα δεν φαίνονται να βελτιώνονται ιδιαίτερα. Το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο στο Σίλβερστον το δίδυμο, Charles Leclerc και Carlos Sainz, έφεραν το χειρότερο αποτέλεσμα των τελευταίων δέκα αγώνων τερματίζοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογική δεκάδα. Ο Μονεγάσκος οδηγός μάλιστα έχει μόλις δυο βάθρα έως τώρα.

Με τις υπόλοιπες ομάδες του grid όμως να βελτιώνονται διαρκώς ο ανταγωνισμός ολοένα και αυξάνεται και η Ferrari χάνει διαρκώς έδαφος. Αν και η ομάδα έχει φέρει κάποιες αναβαθμίσεις στην SF-23 το μονοθέσιο παραμένει να έχει την επιθυμητή απόδοση στην πίστα. Ο επικεφαλής της ομάδας, Fred Vasseur, μίλησε για τα μελλοντικά πλάνα της ομάδας και τον βασικό τους στόχο.

«Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά στην Αυστρία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην δική μας πρόοδο και όχι να προσπαθούμε να αντιγράψουμε τους άλλους. Στην Αυστρία ήμασταν ανάμεσα στους πρώτους και μπορέσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Το σημαντικό είναι πως θα ξεκλειδώσουμε τη δυναμική του μονοθεσίου μας και όχι αν πρέπει να αλλάξουμε τελείως το κόνσεπτ του».

Η Ferrari βρίσκεται στην 4η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών με 157 πίσω από τις Mercedes-AMG και Aston Martin.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles