spot_img

Verstappen: «Έχουμε γρήγορο μονοθέσιο, περιμένω ωραίο αγώνα»

Ο Max Verstappen έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση που είχε η RB18 στον ένα γύρο στο Autodromo Hermanos Rodriguez και παραμένει αισιόδοξος για την έκβαση του GP Μεξικό.

Ο Max Verstappen κατάφερε να πάρει την pole position στις κατατακτήριες του GP Μεξικού και είναι ο 11ος διαφορετικός οδηγός που το πετυχαίνει στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις της Formula 1 στο Autodromo Hermanos Rodriguez. Ο Ολλανδός ήταν ο μόνος που κατέβηκε κάτω από το 1:18, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1:17.775 και θα έχει στην εκκίνηση του αγώνα δίπλα του τον George Russell με Mercedes-AMG και πίσω του, στην 3η θέση, τον teammate του Βρετανού, Lewis Hamilton.

Ο Max Verstappen, αμέσως μετά τη λήξη των κατατακτηρίων, έκανε ένα πρώτο σχόλιο για την πρώτη του pole position στην πόλη του Μεξικό.

«Ήταν καλές κατατακτήριες για εμάς νομίζω. Υπήρχε ανταγωνισμός, όμως μετά το FP3 κάναμε ορισμένες τροποποιήσεις στο μονοθέσιο και είχαμε καλύτερο ρυθμό. Το να βρίσκομαι εδώ (GP Μεξικό) στην pole είναι καταπληκτικό, γνωρίζω πως μέχρι την πρώτη στροφή, βέβαια, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Χρειάζεται να κάνουμε μία καλή εκκίνηση, όμως όπως και να έχει έχουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP ΗΠΑ και καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη. 

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που του προκαλεί η είσοδο στο στάδιο στο sector 3 της πίστας, ενώ αναφέρθηκε και στον «τοπικό ήρωα», τον teammate του, Sergio Perez.

«Είναι καταπληκτικό συναίσθημα, είναι απίστευτο το πάθος όλων των θεατών εδώ πέρα (ευθεία εκκίνησης-τερματισμού), αλλά και στο στάδιο. Είναι πολύ ωραίο το να οδηγείς σε αυτή την πίστα. Ο «Checo» σίγουρα θα βρίσκεται κοντά μας (πρώτη τριάδα) στον αγώνα. Έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, συνεπώς πιστεύω πως θα είναι ωραίος αγώνας με αρκετή δράση».

Ο Max Verstappen έκανε μία πρόχειρη εκτίμηση για το τι αναμένει στο GP Μεξικό από τον ανταγωνισμό του.

«Νομίζω πως θα είναι κοντά μας (Mercedes-AMG), συνήθως έχουν καλό ρυθμό αγώνα. Εξαρτάται από το τι θα κάνουμε στον τομέα της στρατηγικής, αυτό θα το εξετάσουμε σήμερα το βράδυ».

Αυτή ήταν η 6η φετινή pole position για το Max Verstappen, καθώς στις κατατακτήριες του GP Βελγίου έπεσε εκτός δεκάδας λόγω ποινής, παρόλο που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετρά, πλέον, 19 pole position στην καριέρα του στη Formula 1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles