spot_img

Verstappen: «Έχουμε το μονοθέσιο που προσφέρει νίκες»

Ο Max Verstappen δηλώνει πως πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η Red Bull έχει το μονοθέσιο, με το οποίο θα μπορέσει να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο.

Η Red Bull σε συνεργασία με το εργοστάσιο της Honda έχουν φέτος το πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο εντός πίστας. Την αναβαθμισμένη δυναμική της RB16B προσπαθούν επομένως να αξιοποιήσουν στο έπακρο οι δυο «Ταύροι» Max Verstappen και Sergio Perez. Από τους πρώτους κιόλας αγώνες της σεζόν είναι εμφανές πως, τόσο η ομάδα όσο και οι οδηγοί της, έχουμε μεγάλες βλέψεις.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 28 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Ολλανδός οδηγός έχει πλέον στα χέρια του το κατάλληλο μονοθέσιο για να παλέψει διεκδικώντας το πρώτο του πρωτάθλημα.

Σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο μέχρι στιγμής έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Το συναίσθημα είναι τελείως διαφορετικό όταν ξέρεις ότι μπορείς να παλέψεις για την pole. Τα τελευταία χρόνια μάθαμε πολλά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για εμάς. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα κάνουμε τα πάντα ώστε να παλέψουμε για την σεζόν.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το Preview του GP Πορτογαλίας.

Ο 23χρονος βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη στο GP Μπαχρέιν, ενώ στο GP Imola έχασε την δεύτερη pole του στη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά κυριάρχησε στον χαοτικό αγώνα της Κυριακής και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η νίκη στην Imola ήταν πολύ ικανοποιητική, ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο Μπαχρέιν. Ξέρουμε πως η σεζόν φέτος θα είναι γεμάτη, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Στην Imola δεν ήμασταν τέλειοι και η βελτίωση της απόδοσής μας είναι σημαντική.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα καταφέρει ο Verstappen να πετύχει την δεύτερη νίκη του φέτος στο GP Πορτογαλίας; Πώς προβλέπετε θα εξελιχθεί η μάχη του με τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Lewis Hamilton.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles