spot_img

Verstappen: «Είμαι πολύ χαρούμενος το μονοθέσιο ήταν σε ράγες»

Ο Max Verstappen ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο Grand Prix Βελγίου, όπου σημείωσε μια εκπληκτική νίκη και έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα για την δυναμική της Red Bull Racing στην συνέχεια της σεζόν. 

Δίχως αντίπαλο οδήγησε ο Max Verstappen στο Grand Prix Βελγίου και εκκινώντας από τη 14η θέση κατάφερε με τεράστια άνεση να φτάσει σε μία ακόμα νίκη. Η απόδοση της R18 του Ολλανδού με τις νέες αναβαθμίσεις στη μονάδα ισχύος ήταν καταιγιστική. Παρά το γεγονός  ότι εκκίνησε από την 15η θέση, έχοντας δεχθεί ποινές για τις αλλαγές στο κινητήρα, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι η νίκη ήταν ένα πολύ πιθανό σενάριο.   

Φυσικά ο Verstappen έμεινε απίστευτα ικανοποιημένος για την 9η νίκη του στη σεζόν σημειώνοντας και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. 

«Ο πρώτος γύρος ήταν χαοτικός και ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρω να μην συγκρουστώ με τα μονοθέσια μπροστά μου. Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας. Το μονοθέσιο ήταν σε ράγες και ουσιαστικά έψαχνα την κατάλληλη στιγμή για να κάνω προσπέρασμα. Έπρεπε να προσέχω τα ελαστικά μου και από εκεί και πέρα απλά προχωρούσα μπροστά. Στο τέλος έπρεπε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και το Σαββατοκύριακο αυτό ήταν υπέροχο». 

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Ο κυριολεκτικά “Ιπτάμενος Ολλανδός” είχε εκπληκτικό ρυθμό στην πίστα του Spa. Έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και δίκαια αναδείχθηκε ως “Driver of the day” για το οποίο δήλωσε πολύ ευχαριστημένος. Ο Verstappen είναι αισιόδοξος πως η ομάδα μπορεί να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία και στην συνέχεια του Πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένο στο επερχόμενο Grand Prix Ολλανδίας.  

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα αγωνιστικό τριήμερο που δεν είχα φανταστεί ποτέ μου και εννοείται θέλουμε και άλλα όπως αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Θα απολαύσω αυτές τις μέρες και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε στην συνέχεια στο Zandvoort».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Verstappen πλέον έχει ανοίξει κατά πολύ την διαφορά του στην κορυφή της κατάταξης με 284 βαθμούς στο Πρωτάθλημα οδηγών. Παράλληλα ο Sergio Perez τερματίζοντας στην 2η θέση του αγώνα ξεπέρασε τον Charles Leclerc σε βαθμούς και είναι πλέον στην δεύτερη θέση. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles