spot_img

Verstappen: «Είναι απολαυστικό να οδηγείς ένα τέτοιο μονοθέσιο»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Max Verstappen από το Grand Prix Ισπανίας όπου πέτυχε το πρώτο του Grand Slam στο φετινό Πρωτάθλημα.

Υπόθεση ρουτίνας ίσως να έχουν καταλήξει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα αγωνιστικά τριήμερα για το Max Verstappen ο οποίος στο Grand Prix Ισπανίας σημείωσε μια ακόμα εύκολη νίκη. Ο Ολλανδός εκκίνησε από την pole position και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έχασε ούτε στιγμή τον έλεγχο. Έχτισε από νωρίς σταθερή διαφορά στην κορυφή του grid και κλείδωσε από νωρίς το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έμεινε πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση της Red Bull Racing.

«Είναι απλά απολαυστικό να οδηγείς ένα τέτοιο μονοθέσιο και είναι κάτι που ήταν ξεκάθαρο σήμερα. Είχαμε πολλές διαφορετικές στρατηγικές για την επιλογή ελαστικών του αγώνα και πιστεύω για μεγάλος μέρος του είχαμε κάνει τη σωστή επιλογή. Είναι εκπληκτικό να σημειώνεις μια νίκη σε αυτή την πίστα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1. 

Η ομάδα πήρε τολμηρή στρατηγική και ο Verstappen εκκίνησε με το μεσαίο σετ ελαστικών σε αντίθεση με τους υπόλοιπους οδηγούς με τα σλικ ελαστικά. ο Carlos Sainz του επιτέθηκε στην πρώτη στροφή της πίστας, έχοντας πλεονέκτημα με καλύτερη πρόσφυση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Verstappen όμως δήλωσε πως ήταν πλήρως προετοιμασμένος για τον αγώνα.

«Ήξερα ότι στην εκκίνηση τα πράγματα θα ήταν λίγο πιο δύσκολα, γιατί φορούσα πιο σκληρό σετ ελαστικών. Πάντα είναι δύσκολο να κρατήσεις την εξωτερική γραμμή στην πρώτη στροφή, αλλά ευτυχώς δεν συνέβη κάτι. Σαν ομάδα είχαμε ένα ακόμα δυνατό τριήμερο και προσωπικά αυτό είναι που ψάχνω σε κάθε αγώνα. Εύχομαι να καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό στη συνέχεια της σεζόν».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles