spot_img

Hamilton: «Βήμα-βήμα, πλησιάζουμε τη Red Bull»

Περιχαρής ήταν ο Lewis Hamilton μετά το τέλος του Grand Prix Ισπανίας, καθώς η βελτίωση της Mercedes W14 του επέφερε ένα διάπλατο χαμόγελο.

Έπειτα από ένα μέτριο αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, ο Lewis Hamilton έκανε έναν αγώνα τακτικής και έδειξε πως η Mercedes W14 βελτιώθηκε αισθητά. Ο Βρετανός, παρά την επαφή με τον Lando Norris στον πρώτο γύρο, ξεπέρασε τους Lance Stroll και Carlos Sainz για να πάρει τη 2η θέση στο GP Ισπανίας. Ανά διαστήματα ο ρυθμός του ήταν ανάλογος με αυτόν του Max Verstappen, όμως ο Ολλανδός ήταν πολύ μπροστά και κατέκτησε με άνεση τη νίκη.

Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο Hamilton ρωτήθηκε από τον πρώην teammate του, Nico Rosberg, για τον αγώνα του στη Βαρκελώνη, με τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να απαντά.

«Τι φοβερό αποτέλεσμα για την ομάδα μας! Ξεκάθαρα δεν περιμέναμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα. Βγάζω το καπέλο στην ομάδα μου. Μπράβο στην ομάδα του εργοστασίου που συνεχίζει να πιέζει και μας φέρνει λίγο πιο κοντά στους “ταύρους”. Είναι ακόμη λίγο μπροστά, αλλά θα συνεχίσουμε να τους κυνηγάμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #115 για τον κόσμο της Formula 1. 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να απειλήσει τον Φερστάπεν, ο Βρετανός ανέφερε.

«Είναι λίγο πιο γρήγοροι από εμάς, αλλά δουλεύουμε ώστε να τους φτάσουμε. Κάνουμε κάθε φορά ένα βήμα προς τα εμπρός και αν μπορούμε να τους φτάσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι φοβερό, αλλιώς του χρόνου. Δουλεύουμε με τέρμα το γκάζι».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles