spot_img

Verstappen για εγκατάλειψη: «Οδηγούσα με χειρόφρενο»

O Max Verstappen μίλησε για την αστοχία στο φρένο του στην αρχή του Grand Prix Αυστραλίας που τον οδήγησε σε εγκατάλειψη.

To νικηφόρο σερί του Max Verstappen σταμάτησε στο Grand Prix Αυστραλίας. Εκεί όπου ο Ολλανδός είχε εγκαταλείψει για τελευταία φορά, το 2022, είδε τις ελπίδες του για μία ακόμα νίκη να εξανεμίζονται με δραματικό τρόπο μόλις στον 3ο γύρο.

Αφού ο Carlos Sainz τον είχε περάσει στον προηγούμενο γύρο, άρχισε να βγαίνει καπνός από τον πίσω δεξί τροχό της RB20. Οι αρχικές εκτιμήσεις για πρόβλημα στα φρένα επιβεβαιώθηκαν τόσο από τη Red Bull Racing όσο και από τον ίδιο τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Συγκεκριμένα είπε στο Sky Sports.

«Από τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα προέκυψε το θέμα με το πίσω φρένο. Το πρόβλημα γινόταν όλο και μεγαλύτερο και ήταν σαν να οδηγούμε με χειρόφρενο. Για αυτό το μονοθέσιο είχε τόσο περίεργη συμπεριφορά σε ορισμένες στροφές».

Έπειτα κι από αυτή την εξέλιξη, η διαφορά του Verstappen στη βαθμολογία σχεδόν «εξανεμίστηκε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles