spot_img

Verstappen: «Ήμουν άτυχος με το Αυτοκίνητο Ασφαλείας»

O Max Verstappen ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα που πήρε στο GP Αζερμπαϊτζάν και στάθηκε κυρίως στην εμφάνιση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας.

Ο τέταρτος αγώνας της Formula 1 για το 2023 που πραγματοποιήθηκε στους στενούς δρόμους του Μπακού, μας προσέφερε μια έντονη μάχη ανάμεσα στους Sergio Perez και Max Verstappen. Οι οδηγοί της Red Bull Racing μονομάχησαν κατά τη διάρκεια των 51 γύρων, με τον Μεξικανό να είναι αυτός που αναδείχθηκε νικητής, με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Verstappen περιορίστηκε στη 2η θέση, χάνοντας για πρώτη φορά στα ίσα από τον Perez στη σεζόν. Στις δηλώσεις του μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο Ολλανδός εστίασε στην εμφάνιση του Αυτοκινήτου Ασφαλείας και στα προβλήματα με την RB19 του.

«Ήμουν άτυχος με το Αυτοκίνητο Ασφαλείας. Έπρεπε να πιέσω πολύ μετά, προσπάθησα να μείνω κοντά, να πάρω το DRS. Τα ελαστικά είχαν υπερθέρμανση επειδή προσπαθούσα να ακολουθήσω το μονοθέσιο μπροστά. Δυσκολευόμουν με την ισορροπία του μονοθεσίου μου και δεν είχα σταθερό ρυθμό. Έπαιζα λίγο με τις ρυθμίσεις και στους τελευταίους γύρους που έλυσα τα προβλήματα ήμουν πολύ καλός. Ήταν όμως λίγο αργά. Πιστεύω πως μάθαμε πολλά πράγματα και στην τελική ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #11 για τον κόσμο της Formula 1.

Όταν ρωτήθηκε από τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Damon Hill, για τη μάχη στο πρωτάθλημα οδηγών, ο Ολλανδός απάντησε.

«Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη σεζόν. Όπως είπα έμαθα πολλά πράγματα. Το Μπακού είναι πολύ διαφορετική πίστα από το Μαϊάμι και το Μαϊάμι θα είναι με τη σειρά του πολύ διαφορετικό από τις υπόλοιπες πίστες. Πάντα μαθαίνουμε πράγματα και θα υπάρχουν ακόμα περισσότερα που μπορούμε να μάθουμε». 

Δείτε το Grand Prix Ιταλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles