spot_img

Verstappen: «Όσοι δεν εκτιμούν ότι κερδίζουμε, δεν είναι πραγματικοί φίλαθλοι»

Ο Max Verstappen μίλησε σε όσους δεν απολαμβάνουν την κυριαρχία της Red Bull Racing και εξέφρασε την άποψή του που θα συζητηθεί.

Μπορεί στην Ιαπωνία ο Max Verstappen να επέστρεψε στις νίκες, όμως πριν από μία εβδομάδα στη Σιγκαπούρη, ήταν η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν της Formula 1 η Red Bull Racing δεν είχε τη δυνατότητα να κερδίσει αγώνα. Εκεί είδαμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές, με τον Carlos Sainz της Scuderia Ferrari να κερδίζει σε μία τετραπλή μάχη για την κορυφή.

Στη Σουζούκα και το Grand Prix Ιαπωνίας, ο Max Verstappen ρωτήθηκε για τους λόγους τους οποίους ο ίδιος και η ομάδα του οδηγήθηκαν στην πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

«Ακόμα κι αν είχαμε το τέλειο στήσιμο στο μονοθέσιο, θα ήταν ένα πολύ δύσκολο τριήμερο για εμάς. Ξεκάθαρα είχαμε λάθος set-up στο μονοθέσιό μας στη Σιγκαπούρη. Πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιό μας σε τέτοιες πίστες. Χάσαμε έναν αγώνα, αυτά συμβαίνουν. Κερδίσαμε όμως δέκα σερί πριν από τη Σιγκαπούρη. Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω, όμως ξέρω πως πάντα υπάρχει μια ημέρα ή ένα τριήμερο που δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #124 για τη Formula 1, με την ανάλυση του GP Σιγκαπούρης.

Η παντοκρατορία του Ολλανδού έχει προκαλέσει ορισμένα παράπονα σχετικά με προβλέψιμους κι ανιαρούς αγώνες. Ωστόσο τον Verstappen δεν τον ενδιαφέρει το τι θέλει το κοινό.

«Δεν σκέφτομαι το τι είναι καλό για τη Formula 1. Δεν πιστεύω πως είναι κακό αυτό που συμβαίνει τώρα στο σπορ διότι απλά είμαστε καλύτεροι από τους υπόλοιπους. Αν ο κόσμος δεν μπορεί να εκτιμήσει αυτό που κάνουμε, τότε δεν είναι πραγματικοί φίλοι της F1. Έτσι έχουν τα πράγματα και γι’ αυτό ήμουν αρκετά χαλαρός στη Σιγκαπούρη. Δεν είχαμε καλή απόδοση, άλλες ομάδες έκαναν καλύτερη δουλειά και άξιζαν τη νίκη. Δεν πρέπει να κερδίζουν άλλες ομάδες επειδή ο κόσμος λέει πως οι αγώνες είναι βαρετοί επειδή κερδίζουμε εμείς», πρόσθεσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles