spot_img

O Norris προειδοποιεί: «Πλησιάζουμε τη Red Bull»

O Lando Norris μίλησε για τον αγώνα του στην Ιαπωνία και τη βελτίωση που έχει κάνει η McLaren έναντι της Red Bull στο 2023.

Αποστολή εξετελέσθη για τη McLaren Racing στη Σουζούκα. Η Βρετανική ομάδα πέτυχε το 2-3 στο Grand Prix Ιαπωνίας με τους Lando Norris και Oscar Piastri. Αυτό είναι το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα της McLaren και η πρώτη διπλή παρουσία στο βάθρο των νικητών μετά το Grand Prix Ιταλίας του 2021.

Ο Norris έγινε μάλιστα ο οδηγός με τις περισσότερες δεύτερες θέσεις στο 2023. Ο Βρετανός τερμάτισε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου για τέταρτη φορά εφέτος και μετά τον τερματισμό μίλησε για την εμπειρία του στο GP Ιαπωνίας.

«Είναι μια φοβερή ημέρα για εμάς. Είμαστε στις θέσεις 2 και 3, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά. Η εκκίνησή μου ήταν πολύ καλή. Παραλίγο να περάσω τον Verstappen αλλά ο Max είναι… o Max. Δεν είχα ελπίδες στη στροφή 2. Είχαμε καταπληκτικό ρυθμό σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν είμαστε κοντά στον Φερστάπεν, αλλά δεν είμαστε πολύ μακριά επίσης. Ήταν μια πολύ καλή ημέρα και συγχαρητήρια στον Oscar (Piastri) για το πρώτο του βάθρο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #124 για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης. 

Για την τεράστια βελτίωση της McLaren στο 2023 ανέφερε.

«Πιέζουμε πολύ. Η πρόοδος που έχουμε κάνει είναι εντυπωσιακή. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα για τη βελτίωση που έχουμε σε κάθε τριήμερο. Σίγουρα θα έχουμε δύσκολες στιγμές. Αλλά πλησιάζουμε βήμα-βήμα τη Red Bull. Πήραμε τώρα το πρώτο μας διπλό βάθρο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles