spot_img

Verstappen: «Πάω για πρωτάθλημα με αυτό το μονοθέσιο»

Ο Max Verstappen ήταν πολύ χαρούμενος μετά την εμφατική του νίκη στο Grand Prix Μπαχρέιν και τόνισε πως θέλει και το φετινό πρωτάθλημα.

Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Ο Max Verstappen κέρδισε με εμφατικό τρόπο στο Grand Prix Μπαχρέιν και ξεκίνησε το 2023 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο οδηγός της Red Bull Racing ήταν τρομακτικά γρήγορος και άφησε στη 2η θέση τον teammate του, Sergio Perez.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν περιχαρής με την εμφάνισή του και ιδιαίτερα με την ταχύτητά του στα πρώτα στάδια.

«Το πρώτο μου stint ήταν πάρα πολύ καλό, γιατί εκεί δημιούργησα τη διαφορά. Από κει κι έπειτα πρόσεχα τα ελαστικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στον αγώνα, οπότε έπρεπε να έχουμε τα ελαστικά σε καλή κατάσταση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #108 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του GP Μπαχρέιν. 

Επιπλέον αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στο Grand Prix και τόνισε πως μπορεί να πάρει με το μονοθέσιο αυτό ακόμη ένα πρωτάθλημα.

«Δεν είχα κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Μόνο μικρά πράγματα που θες να βελτιώσεις. Πιστεύω πως μπορούμε εύκολα να τα λύσουμε. Πιστεύω πως έχουμε ένα πολύ καλό πακέτο. Προφανώς και θα αλλάζει η κατάσταση αγώνα με τον αγώνα, αλλά ξεκάθαρα μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα με αυτό το μονοθέσιο. Ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε τόσο γρήγορο μονοθέσιο».

Με το 1-2 η Red Bull Racing είναι στην κορυφή της βαθμολογίας κατασκευαστών, μπροστά από τη δεύτερη Aston Martin.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles