spot_img

Verstappen: «Περιμένω έναν πολύ καλό αγώνα»

O Max Verstappen παρά το βαρύ κλίμα στη Red Bull Racing, περιμένει ένα συναρπαστικό αγώνα στο Circuit of the Americas. 

Για λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου κρίθηκε η pole position για το Grand Prix ΗΠΑ, με τον Carlos Sainz να είναι αυτός που έγραψε την ταχύτερη επίδοση. Ο Ισπανός κέρδισε τους Charles Leclerc και Max Verstappen, και πήρε την τρίτη του pole στη σεζόν.

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing θα εκκινήσει τον αγώνα λόγω της ποινής 10 θέσεων του Λεκλέρ κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να επιτεθεί από νωρίς. Ο 25χρονος θέλει τη νίκη για τον ιδρυτή της Red Bull Ντίτριχ Μάτεσιτς, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 78 ετών. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του Q3, o Φερστάπεν φάνηκε ιδιαίτερα επηρεασμένος από το τραγικό αυτό γεγονός.

«Είναι άσχημα νέα για όλους πιστεύω. Αυτό που σήμαινε για τη Red Bull, για το σπορ και φυσικά για εμένα, το τι έχει κάνει για εμένα, για την καριέρα μου, για τη ζωή μου γενικότερα είναι πολύ σκληρό. Είναι μια δύσκολη ημέρα για όλους μας. Τα δώσαμε όλα στις κατατακτήριες, αλλά χάσαμε για λίγο. Θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε αύριο».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας.

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το τι θα χρειαστεί για να κερδίσει τον αγώνα στο Τέξας, ο Φερστάπεν απάντησε.

«Πιστεύω πως το μονοθέσιό μας στον αγώνα είναι πιο δυνατό απ’ ότι στις κατατακτήριες. Σήμερα ακόμα οι κατατακτήριες κρίθηκαν για πολύ μικρές διαφορές, αν κατάφερνες να κάνεις τα ελαστικά σου να λειτουργήσουν καλύτερα, τότε θα έκανε διαφορά. Είμαστε μπροστά και περιμένω έναν πολύ καλό αγώνα αύριο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles