spot_img

Verstappen: «Σήμερα είχαμε ξανά ένα γρήγορο μονοθέσιο»

Πανευτυχής δήλωσε ο Max Verstappen καθώς σημείωσε την pole position για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Grand Prix Ολλανδίας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Red Bull Racing στην αρχή του αγωνιστικού τριημέρου.

Ο Ολλανδός στην τελευταία προσπάθειά του στο Q3 κατάφερε οριακά να κλέψει την pole position από τον Charles Leclerc. Ο χρόνος της pole του Verstappen ήταν μόλις 0.021s ταχύτερος, ενώ ο Leclerc έχασε χρόνο στο δεύτερο κομμάτι της πίστας όπου βγήκε οριακά εκτός αγωνιστικής γραμμής.

Ο Verstappen στις δηλώσεις του μετά τις κατατακτήριες δοκιμές δεν έκρυψε την χαρά του για την pole position και το άκρως αυτό ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

«Είναι απλά απίστευτο. Ειδικά εχθές είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα και δουλέψαμε όλο το βράδυ σκληρά μαζί με όλη την ομάδα για να λύσουμε το πρόβλημα. Σήμερα είχαμε ξανά ένα γρήγορο μονοθέσιο αλλά και πάλι η διαφορά ήταν πολύ μικρή. Είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιήσεις γρήγορο γύρο σε αυτή την πίστα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την εκτενή ανάλυση του αγώνα στο Βέλγιο.

Η Red Bull αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες με την RB18 την Παρασκευή. Το μονοθέσιο δεν είχε καθόλου καλή ισορροπία ούτε και την απαραίτητη πρόσφυση στα ελαστικά στην πίστα του Zandvoort. Ο Verstappen επιπλέον έχασε την πρώτη περίοδο δοκιμών λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο ίδιος τόνισε πως δυσκολεύτηκε αρκετά με το μονοθέσιο και είναι χαρούμενος που κατάφεραν να βελτιώσουν την επίδοσή τους.

«Κάναμε πολλές αλλαγές γιατί εχθές βιαστήκαμε να επισκευάσουμε το μονοθέσιο πριν ξεκινήσει το FP2. Σήμερα όμως ήταν πολύ ευχάριστο στην οδήγηση».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Verstappen ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του μιλώντας στην μητρική του γλώσσα προς τους χιλιάδες οπαδούς του που κατέκλυσαν τις κερκίδες και φυσικά τους ευχαρίστησε για την αγάπη και υποστήριξή τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles