spot_img

Verstappen: «Σήμερα ήταν ζήτημα επιβίωσης»

Ο Max Verstappen μίλησε για «ζήτημα επιβίωσης» στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Καναδά, λόγω ενός συγκεκριμένου λόγου που δυσκόλεψε πολλούς οδηγούς.

Για τέταρτο σερί αγωνιστικό τριήμερο, ο Max Verstappen κατέκτησε την pole position και έχει τον πρώτο λόγο για το Grand Prix της Κυριακής. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing πάλεψε σκληρά απέναντι στους οδηγούς της Ferrari και κατάφερε να επικρατήσει για μόλις 48 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Μετά το Q3, ο Verstappen μίλησε για τη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών και εστίασε σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

«Ήταν πολύ δύσκολα σήμερα με τις παραβιάσεις ορίων πίστας. Δεν το κάνουμε επίτηδες. Αλλά με τις ταχύτητες που προσεγγίζουμε αυτές τις στροφές είναι πολύ δύσκολο να δεις που είναι η λευκή γραμμή. Γι’ αυτό είδαμε τόσους οδηγούς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου να χάνουμε χρόνους. Ήταν θέμα επιβίωσης οι κατατακτήριες. Ακόμα και στο Q3 στην αρχή έπρεπε να κάνω έναν γρήγορο χρόνο. Αυτό παίρνει λίγο από τη χαρά, όμως και πάλι έκανα έναν πολύ καλό χρόνο. Μπορεί να είμαι στην pole position, όμως το τριήμερο έχει δρόμο ακόμα. Το μονοθέσιο είναι γρήγορο και αυτό έχει σημασία».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πρόσθεσε το πόσο δύσκολες είναι οι κατατακτήριες στο Red Bull Ring.

«Κάθε χρόνο είναι πολύ δύσκολα εδώ. Τα μονοθέσια είναι μεγάλα σε διαστάσεις, είναι βαριά. Με τις ταχύτητες που έχουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεις που είναι η μικρή λευκή γραμμή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Καναδά και τις προβλέψεις μας για το Grand Prix Αυστρίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles