spot_img

Leclerc: «Ήμασταν πολύ κοντά στη Red Bull, θα τους πιέσουμε την Κυριακή»

Ο Charles Leclerc ήταν πολύ χαρούμενος από την απόδοση της Scuderia Ferrari στις κατατακτήριες του Grand Prix Αυστρίας, όπου θα εκκινήσει από τη 2η θέση στον αγώνα της Κυριακής.

Άκρως δυναμική η παρουσία της Scuderia Ferrari στο Grand Prix Αυστρίας και η ιταλική ομάδα φαίνεται να πατάει το γκάζι στο Πρωτάθλημα της Formula 1. Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz συμπλήρωσαν το front row για τον αγώνα της Κυριακής με αρκετά μικρές διαφορές. Χαρακτηριστικά, ο Μονεγάσκος οδηγός ήταν μόλις 48 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από το χρόνο του Max Verstappen στην pole position.

Ο Leclerc άκρως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα δήλωσε τα εξής μετά το τέλος των κατατακτηρίων.

«Νιώθω πολύ καλά που επιτέλους είχαμε καλές κατατακτήριες και να επιστρέψουμε στο front row. Έχω πολύ καλύτερη αίσθηση του μονοθεσίου στους τελευταίους αγώνες. Στο Q1 και Q2 όλα έχτισαν το γύρο μου στο Q3 και στην τελευταία μου προσπάθεια κατάφερα να πιέσω όσο ήθελα. Ήμουν πολύ κοντά στο χρόνο του Max, αλλά δεν ήταν αρκετό. Γενικά δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο κοντά στη Red Bull και είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εργάζονται στο εργοστάσιο και η δουλειά που έχουν κάνει τις τελευταίες εβδομάδες για να φέρουν τις αναβαθμίσεις πιο άμεσα απ’ ότι προγραμματίζαμε ήταν εντυπωσιακό και βοήθησε να έχουμε μια καλή απόδοση σήμερα. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό αύριο και την Κυριακή».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Καναδά και τις προβλέψεις μας για το Grand Prix Αυστρίας. 

Οι αναβαθμίσεις στην SF-23 όπως φαίνεται αποδίδουν καρπούς αν και ο Leclerc παραμένει επιφυλακτικός για το αν θα καταφέρουν να απειλήσουν τη Red Bull Racing.

«Ήδη ένιωθα πολύ καλά στις ελεύθερες δοκιμές, αλλά ήταν αρκετά δύσκολα σήμερα γιατί οι διαφορές ήταν πολύ μικρές. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος γιατί καταφέραμε να τα συνδυάσουμε όλα παρά τις δυσκολίες. Είχαμε αρκετά καλό ρυθμό αγώνα στο Μόντρεαλ, πρέπει να επικεντρωθούμε όμως στο να είμαστε συστηματικοί στον αγώνα οπότε να κοντράρουμε τη Red Bull θα είναι δύσκολο. Αν όμως μπορούμε να τους πιέσουμε εννοείται θα το κάνουμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles