spot_img

Verstappen: «Θέλω να παλέψω με τον Hamilton για το πρωτάθλημα»

Ο Max Verstappen θέλει να διεκδικήσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, στο οποίο θέλει να δώσει μάχη με τον Lewis Hamilton.

O Ολλανδός οδηγός της Red Bull, πήρε τη δεύτερη φετινή νίκη του στο Μεξικό και συνολικά τρίτη στη καριέρα του, με εξαιρετικό τρόπο. Ο 20-χρονος, είναι σίγουρα ένας από τους αστέρες του μέλλοντος, με τον 4ακις πρωταθλητή Lewis Hamilton να πιστεύει πολύ σε εκείνον.

Ο Verstappen τώρα, θεωρεί άξιο πρωταθλητή τον Βρετανό, ενώ στο μέλλον θέλει να δώσει μάχη μαζί του για τον παγκόσμιο τίτλο.

Είναι ένας τεράστιος οδηγός και άξιζε το φετινό πρωτάθλημα, διότι ήταν ο πιο συνεπής και ταχύτερος από αυτούς που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα. Αλλά ναι, θέλω να παλέψω με τον Hamilton για το πρωτάθλημα. Ελπίζω να το κάνουμε αυτό του χρόνου.

Ο Verstappen συνέχισε λέγοντας πως φέτος δεν είχε βλέψεις για νίκες, καθώς η Red Bull δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, με το μονοθέσιο να είναι πολύ αργό. Όμως, η εξέλιξη μέσα στη σεζόν ήταν εντυπωσιακή και σε συνδυασμό με τα νέα καύσιμα –και τη καλύτερη αξιοπιστία- η RB13 είναι πλέον σε θέση να κοιτάξει τις Ferrari και Mercedes στα μάτια.

Δεν περίμενα ποτέ να πάρω νίκη τη φετινή χρονιά. Αλλά στη Σιγκαπούρη, με τα νέα καύσιμα γίναμε πιο ανταγωνιστικοί και συνεχίσαμε έτσι. Αλλά όταν εξελίσσεις το μονοθέσιο ταχύτερα από τους αντιπάλους σου, τότε μπορείς να παλέψεις για νίκες. Αλλά ποτέ δεν το περίμενα με τη κακή τύχη και άλλα διάφορα, αλλά είναι εξαιρετικό το να τα καταφέρνουμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles