spot_img

Verstappen: «Ζω την πιο απίστευτη σεζόν μου στη Formula 1»

Ο Max Verstappen ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο Grand Prix Μεξικού και δήλωσε άκρως ικανοποιημένος με την 14η νίκη του στο Πρωτάθλημα σημειώνοντας ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ στην Formula 1.

Παρά το γεγονός ότι το αγωνιστικό πακέτο της Red Bull Racing έδειχνε να έχει ένα μικρό μειονέκτημα στην αρχή του αγωνιστικού τριημέρου στο Autódromo Hermanos Rodríguez, η ομάδα κατάφερε να απαντήσει στην απειλή της Mercedes AMG. Για μια ακόμα φορά, η στρατηγική της Red Bull αποδείχθηκε το κλειδί της επιτυχίας χαρίζοντάς τους μια ακόμα νίκη.

Ο Ολλανδός, μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο GP Μεξικού, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και τις επιλογές ελαστικών από την ομάδα.

«Η επιλογή στο ξεκίνημα με βοήθησε πολύ στην συνέχεια του αγώνα και κατάφερα να κρατήσω την πρωτοπορία μετά την πρώτη στροφή. Είχαμε διαφορετική στρατηγική με τα υπόλοιπο μονοθέσια του grid, αλλά καταφέραμε να φέρουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα και ο ρυθμός του μονοθεσίου ήταν τρομερός. Έπρεπε να προσέχουμε τα ελαστικά μας στο stint με την μεσαία γόμα που ήταν πολύ μεγάλο, όμως τα καταφέραμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP ΗΠΑ με καλεσμένο τον Πάνο Σεϊτανίδη.

Και τα δυο μονοθέσια της Red Bull Racing ξεκίνησαν τον αγώνα με την μαλακή γόμα ελαστικών, η οποία τους έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων μονοθεσίων με το μεσαίο σετ. Οι θερμοκρασίες εντός πίστας όμως άλλαζαν διαρκώς και με απρόβλεπτο τρόπο κάνοντας περίπλοκη την συμπεριφορά των ελαστικών. Η βρετανική ομάδα πήρε την κατάλληλη στιγμή τις σωστές αποφάσεις και είδε και τους δυο της οδηγούς στο βάθρο.

Ο Verstappen έγραψε μια ακόμα σελίδα στην ιστορία της Formula 1 κατακτώντας την 14η νίκη του μέσα σε μια σεζόν και έσπασε το ρεκόρ των Michael Schumacher και Sebastian Vettel. Τόνισε όμως πως έχει ακόμα μεγαλύτερους στόχους στην καριέρα του.

«Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη και λατρεύουμε να αγωνιζόμαστε εδώ. Η φετινή σεζόν είναι μέχρι στιγμής τρομερή και απολαμβάνω κάθε λεπτό. Σίγουρα όμως θα παλέψουμε για ακόμα περισσότερα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles