spot_img

Vettel: «Αν κερδίζεις 6 τίτλους, το αξίζεις»

Ο Sebastian Vettel μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Lewis Hamilton, ο οποίος έφτασε στον 6ο του Παγκόσμιο Τίτλο στον προηγούμενο αγώνα.

Ο Γερμανός, παρά το γεγονός πως είχε ένα πολύ κακό αγώνα στο GP των Η.Π.Α, ανέβηκε μετά το τέλος του στην αίθουσα αναμονής πριν το βάθρο για να συγχαρεί τον πρωταθλητή και του 2019. Οι δύο οδηγοί μπορεί να είναι μεγάλοι αντίπαλοι εντός πίστας, όμως όπως μας έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια, εκτός αυτής είναι φίλοι έχοντας τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Ο Vettel τώρα μίλησε για τη συζήτηση που είχε με τον Hamilton όταν του έδωσε συγχαρητήρια και αναγνώρισε στο έπακρο την αξία του ως πρωταθλητή.

Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να γράψουμε όσα περισσότερα καλά μπορούμε. Πιστεύω πως αν κάποιος κερδίζει 6 πρωταθλήματα τότε τα αξίζει όλα. Αυτό ήταν που του είπα και στη συζήτησή μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Όμως δεν είμαι για το γεγονός πως δεν ήμασταν στη διεκδίκηση και καταλήξαμε τόσο πίσω. Πρέπει να σεβαστούμε το τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια αλλά και φέτος, μαζί με την ομάδα του που είναι τόσο δυνατοί. Χαίρομαι για εκείνον και είμαι λιγότερο χαρούμενος για εμάς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο ίδιο μήκος δηλώσεων κινήθηκε και ο teammate του, Charles Leclerc, που μίλησε επίσης με λόγια θαυμασμού.

Από μεριάς μου δεν έχω κερδίσει ούτε έναν Παγκόσμιο Τίτλο. Μόνο ένας θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, αλλά οι 6 τίτλοι είναι κάτι το τρομερό. Το αξίζει και φέτος κάνει μια φοβερή σεζόν. Μεγάλωσα βλέποντας τον στη τηλεόραση. Πολλά συγχαρητήρια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles