spot_img

Vettel: «Δέχθηκα απόλυτα την απόφαση της Ferrari»

Ο Sebastian Vettel δήλωσε πως η απόφαση της Ferrari να λήξει την εξαετή συνεργασία τους του είναι απόλυτα αποδεκτή.

Πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν του 2020, ανακοινώθηκε πως Vettel και Ferrari δεν θα ανανεώσουν για το 2021. Το ταξίδι των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι χρόνια συνεργασίας. Έως τώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ως προς τους λόγους που δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 20 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Γερμανός τώρα ανοίγεται και μιλά για τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση από τον Mattia Binotto. Ο ίδιος μιλά για τις πρώτες του αντιδράσεις και το τι ακολούθησε.

Να πω την αλήθεια δεν με νοιάζει να μάθω, γιατί έληξε η συνεργασία μας [με Ferrari] και ούτε θα άλλαζε κάτι. Είναι απόλυτα αποδεκτό από εμένα και όταν ο Mattia μου το ανακοίνωσε στο τηλέφωνο ήταν ξεκάθαρο. Δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω ή να τον κάνω να αλλάξει γνώμη.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream”, με συζήτηση για την F1 και σχολιασμό των τελευταίων εξελίξεων.

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη τετραετία στην Red Bull, ο Vettel υπέγραψε συμβόλαιο με την Ferrari το 2015. Πολλοί τότε θεώρησαν πως η καριέρα του οδεύει στα χνάρια του Michael Schumacher. Τα πράγματα όμως αποδείχθηκαν πολύ διαφορετικά, με κάθε σεζόν να δείχνει όλο και πιο απογοητευτική από την προηγούμενη.

Ο τίτλος ήταν μεγάλη υπόθεση και σίγουρα κάτι το οποίο έλειψε από την πορεία μου στη Ferrari. Είμαι όμως σίγουρος, ότι αυτό δεν θα με απογοητεύει για όλη μου τη ζωή. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και τα τελευταία έξι χρόνια αποκόμισα πολλά και εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Η Red Bull έκανε λάθος που δεν «έκλεισε» τον Vettel

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δείχνει πολύ αισιόδοξος για την νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί στην Aston Martin .

Πιστεύω πως όταν κλείνει μια πόρτα πάντα ανοίγει κάποια άλλη και προφανώς μου πήρε λίγο χρόνο να σκεφτώ ποια ήθελα να ανοίξω στην συνέχεια. Ήθελα να σκεφτώ όχι μόνο με ποια ομάδα θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά γενικότερα το μέλλον μου στην Formula 1. Πήρα την απόφασή μου και τελικά άνοιξα μια από αυτές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον eSports αγώνα του automotonews.gr, GP Ισπανίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles