spot_img

Vettel: «Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα»

Ο Sebastian Vettel έστειλε το δικό του μήνυμα λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν και δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ σε μια πολύ διαφορετική χρονιά.

Με λιγότερο από τρεις ημέρες να απομένουν για να πατήσουν τα μονοθέσια πίστα, ο Vettel προετοιμάζεται ώστε να αγωνιστεί σε μια πρωτόγνωρη σεζόν για τον ίδιο. Ο Γερμανός θα αποχωρήσει από την Ferrari στο τέλος του 2020 με τον Carlos Sainz να τον αντικαθιστά στην Scuderia την ερχόμενη σεζόν. Γνωρίζοντας πως θα αγωνίζεται δίχως άγχος ενώ ταυτόχρονα εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον του, ο 4-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μιλώντας λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, αναφέρθηκε στις επιθυμίες του για τη νέα σεζόν, όπως επίσης τις εμπειρίες του τους τελευταίους μήνες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δεν είναι μυστικό το πώς όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στη δράση. Έχει περάσει τόσος καιρός. Μπορεί στην αρχή της διακοπής να το διασκεδάζαμε γιατί συνήθως ταξιδεύουμε και δεν έχουμε χρόνο να περάσουμε με τους δικούς μας, όμως τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στους αγώνες. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα ακόμα κι αν δεν θα είναι το ίδιο δίχως τους οπαδούς μας στη πίστα. Η πίστα της Αυστρίας είναι μια πίστα την οποία αγαπώ πολύ γιατί μοιάζει με καρουζέλ και πραγματοποιείς τον έναν γύρο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές όσον αναφορά τη θέση μας στην πίστα, όμως θα είναι μια ασυνήθιστη διαδικασία, γιατί θα έχουμε πολλά δεδομένα για τον δεύτερο αγώνα στην ίδια πίστα να αναλύσουμε. Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας από τον πρώτο αγώνα, θα επηρεάσει σίγουρα τον δεύτερο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles