spot_img

Vettel και Schumacher φτιάχνουν ομάδα για το Race of Champions

Οι Sebastian Vettel και Mick Schumacher θα εκπροσωπήσουν τη Γερμανία στο Race of Champions τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το μεγάλο αγωνιστικό γεγονός Race of Champions επιστρέφει μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του Covid-19. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Φεβρουαρίου του 2022, με την Σουηδία να είναι η χώρα διεξαγωγής για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι καιρικές συνθήκες της σκανδιναβικής χερσονήσου θα προσφέρουν ένα ιδιαίτερο θέαμα και μια δυνατή πρόκληση για τους οδηγούς.   

Διαβάστε επίσης: Υποτιμημένοι «άφαντοι» της F1 – #4, John Love

Ο Vettel έχει πάρει μέρος συνολικά εννέα φορές στο παρελθόν σε τελικό του ROC. Από το 2007 έως και το 2012 μαζί με τον Michael Schumacher κατέκτησαν έξι συνεχόμενους τίτλους, ενώ το 2015 στο Λονδίνο αναδείχθηκε ως “Champion of Champions” στο ατομικό αγώνισμα. Σε δηλώσεις του ο 4-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. 

Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στο Race of Champions. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου μαζί με τον Mick. Στον αγώνα του Μεξικό τερματίσαμε στην δεύτερη θέση και στόχος μας του χρόνου στην Σουηδία είναι φυσικά η κορυφή. 

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Κατάρ.

Το 2019 στον αγώνα του Μεξικό Vettel και Schumacher ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις και το ταλέντο τους τερματίζοντας πίσω από την ομάδα της Σκανδιναβίας. Φέτος θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Valtteri Bottas και Mika Hakkinen για την ομάδα της Φιλανδίας. Ο Mick, που φέτος έκανε το ντεμπούτο του στην Formula 1, δήλωσε πως το 2022 στοχεύουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να πετύχουμε την νίκη. Είμαι σίγουρος πως και οι δυο μας έχουμε πάρει τα πράγματα πολύ σοβαρά. Οι υπόλοιπες ομάδες, ειδικά η σκανδιναβικές,  έχουν μεν περισσότερη εμπειρία να αγωνίζονται στον πάγο εμείς όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Όπως και να έχει θα είναι ένα πολύ συναρπαστικό διήμερο για όλους τους οδηγούς.  

Προς ώρας οι δύο οδηγοί ετοιμάζονται για τους τελευταίους αγώνες της σεζόν στην Formula 1, σε Σαουδική Αραβία και Άμπου Ντάμπι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles