spot_img

Το MotoGP ανακοίνωσε σειρά-ντοκιμαντέρ στο Amazon

Η διοργανώτρια αρχή του MotoGP ανακοίνωσε την παραγωγή σειράς που θα προβάλλεται το 2022 στο Amazon Prime Video, αποτελούμενη από 8 επεισόδια, η οποία θα βασίζεται στα γεγονότα της σεζόν του 2021.

Από τις αρχές Μαρτίου 2021, στο ξεκίνημα της σεζόν του MotoGP, είχε διαρρεύσει η φήμη πως η διοργανώτρια αρχή εργάζεται για την έκδοση σειράς παρόμοια με το “Drive to survive” της Formula 1. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας motorsport.com έκαναν λόγο για συνεργασία της Dorna Sports με την MEDIAPRO (ισπανική εταιρεία πολυμέσων), με σκοπό τη δημιουργία μιας σειράς ντοκιμαντέρ. Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια, διάρκειας 50 λεπτών, και θα περιέχει αποκλειστικό περιεχόμενο από τη σεζόν του 2021 του MotoGP για διάφορους οδηγούς, ομάδες και ιστορίες που τη χαρακτήρισαν.

Διαβάστε επίσης: Τα συνθετικά καύσιμα έρχονται στο MotoGP

Η σειρά, η οποία δεν έχει ακόμα όνομα, θα διανέμεται παγκοσμίως το 2022 στην υπηρεσία Amazon Prime Video. Ο διευθυντής μάρκετινγκ, Manel Arroyo, δήλωσε τα ακόλουθα για τη σχετική ανακοίνωση:

Η στενή συνεργασία για το project με την Mediapro και την Amazon Prime Video εξασφαλίζει, και με το παραπάνω, την επιτυχία του εγχειρήματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε στο GP Valencia, η συνεργασία ανάμεσα στη Dorna και την MEDIAPRO STUDIO ήταν διαρκής. Ο στόχος της συνεργασίας ήταν να έχουμε στην κατοχή μας τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές στιγμές κάθε αγώνα της σεζόν. Η βοήθεια των 6 κατασκευαστών, των ομάδων, αλλά και των αναβατών μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε και ν’ απολαύσουμε τόσα πολλά πράγματα τα οποία, έως τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά. Θα δημιουργηθεί, λοιπόν, ένα προϊόν που θ’ ανταποκριθεί στην εντυπωσιακή ποιότητα και την εμπειρία που υπήρχε σε προηγούμενες παραγωγές ανάλογων ντοκιμαντέρ.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Κατάρ.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού τμήματος της Amazon Prime Video, Barry Furlong, δήλωσε:

Το MotoGP είναι ένα απαιτητικό, εντυπωσιακό άθλημα με κοινό σε όλο τον κόσμο και είμαστε σίγουροι πως αυτή η αποκλειστική παραγωγή της Amazon δε θ’ απογοητεύσει τους φίλους του αθλήματος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία με την MEDIAPRO STUDIO και την Amazon Prime Video, με σκοπό τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου με παγκοσμίου φήμης αθλητές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η σεζόν του 2021 στο MotoGP ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική, με τον Fabio Quartararo με Yamaha να είναι ο πρώτος πρωταθλητής για την ιαπωνική ομάδα μετά το 2015. Είναι, επίσης, ο πρώτος Γάλλος πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία. Το άλλο γεγονός που “σημάδεψε” τη χρονιά είναι η αποχώρηση του θρυλικού Valentino Rossi, μετά από 21 χρόνια, έχοντας κατακτήσει 7 παγκόσμια πρωταθλήματα.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles