spot_img

Vettel: «Κοιτάμε μπροστά, παρά τις δύσκολες τελευταίες εβδομάδες»

Ο Sebastian Vettel μίλησε για το γεγονός πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες στη Ferrari, όμως το πνεύμα της ομάδας παραμένει δυνατό.

Ο Γερμανός έπειτα από τη νίκη του στο Βέλγιο, έχει μια σειρά από πολύ μέτρια αποτελέσματα και σε συνδυασμό με τις νίκες του Lewis Hamilton, η διαφορά στη βαθμολογία έχει εκτοξευθεί στους 67 βαθμούς. Ο Βρετανός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον επόμενο αγώνα, κάτι που θα αφήσει τη Scuderia δίχως τίτλο για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Vettel τώρα γνωρίζει πως το πρωτάθλημα είναι μακρινό όνειρο και θέλησε να δώσει ώθηση στην ομάδα του ώστε να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματα τους στους 4 αγώνες που απομένουν.

Πιστεύω πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες ως ομάδα. Προφανώς οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για όλους μας και μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση. Όμως δεν είμαστε. Και έγινε για κάποιο λόγο. Κοιτάμε μπροστά παρά δύσκολες τελευταίες εβδομάδες, το πνεύμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ δυνατό, πόσο δυνατοί και θετικοί ήταν όλο αυτό τον καιρό. Νομίζω η ποιότητα αυτή κάνει την ομάδα πολύ δυνατή και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς σε μελλοντικούς αγώνες. Έχουμε ακόμα αρκετή δύναμη ώστε να παρουσιάσουμε και πρέπει να ψάξουμε λίγο πιο βαθιά. Πρέπει όμως να αποδείξουμε πως οι τελευταίοι μας αγώνες που πέρασαν δεν είναι το που μπορούμε να κάνουμε.

Ο φετινός τίτλος πηγαίνει και πάλι στη Mercedes, με τον Hamilton να φτάνει τα 5 πρωταθλήματα, ενώ ο Vettel θα μείνει στα 4, με το τελευταίο του να είναι το 2013.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles